ASIGURARI

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a semnat Memorandumul Multilateral de Cooperare IAIS

Asociația Internațională a Supraveghetorilor în Asigurări (IAIS) a anunțat, în concluziile întâlnirii trianuale de la Basel, Elveția, din data de 26 februarie, că încă două autorități de supraveghere a asigurărilor – Autoritatea de supraveghere a pieței financiare din Austria și Comisia de Supraveghere a Asigurărilor din România (CSA) – s-au alăturat semnatarilor Memorandumului Multilateral de Cooperare IAIS (MMoU).

CSA: Contractele de asigurare ale KD Life Asigurari isi vor pastra valabilitatea

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a analizat, în ședința din data de 02 martie a.c., situația S.C. KD LIFE ASIGURĂRI S.A., societate aflată în procedură de redresare financiară pe bază de plan de redresare financiară, conform Deciziei CSA nr.116/05.02.2009.

Polita RCA - o asigurare cu caracter social, obligatorie in toate tarile

Să ne imaginăm următoarea situație… Ion POPESCU, șofer cu ștate vechi, posesor al unui automobil Dacia 1300 din 1979, consideră că experiența sa de șofer este suficientă pentru a-l feri de evenimente neplăcute în trafic. Decide astfel să nu își reînnoiască polița RCA, aparent economisind astfel o parte din modestul venit lunar.

ING Asigurari de Viata a obtinut un profit brut de 92,07 milioane RON, in crestere de 2,4 ori

ÃŽn 2009, ING și-a consolidat poziția atât în domeniul asigurărilor de viață cât și în zona pensiilor private, cumulând peste o treime din piețele locale de profil.

Groupama Asigurari lanseaza asigurarea de raspundere civila a administratorilor si directorilor

Groupama Asigurări își completează portofoliul de produse cu asigurarea de răspundere civilă a administratorilor și a directorilor executivi. D&O (Directors& Officers Liability Insurance) este un produs special gândit pentru a asigura protecția administratorilor și a directorilor de companii, și în general a angajaților cu funcții de decizie care sunt expuși la diferite tipuri de riscuri ce decurg din poziția ocupată.

ING anunta numirea lui Koen Vanvinckenroye in functia de Director General al Centrului Regional de Servicii ING de la Cluj-Napoca

De la 1 martie 2010, Koen Vanvinckenroye, in prezent Director Executiv Operatiuni si membru al Boardului Executiv al ING Asigurari de Viata, va prelua functia de Director General al Centrului Regional de Servicii pentru clientii ING din Europa Centrala de la Cluj-Napoca.

RCA Omniasig pentru masinile penitenciarelor

Compania OMNIASIG Vienna Insurance Group a câștigat licitația organizată de ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ A PENITENCIARELOR din cadrul Ministerului de Justiție pentru asigurarea răspunderii civile obligatorii auto (RCA) pentru parcul auto al Bazei de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații.

Astra Asigurari asigura echipa de handbal feminin Oltchim

Miercuri, 27 ianurie 2010, incepand cu orele 20:00, in cadrul unui eveniment gazduit de Grand Hotel Sofianu din Ramnicu Valcea, compania ASTRA Asigurari a anuntat oficial parteneriatul cu echipa de handbal feminin a C.S. ,,Oltchim’’ Rm. Valcea. ASTRA Asigurari furnizeaza pentru lotul de jucatoare si pentru managerii Clubului o polita de asigurare de viata cu acoperirile aferente.

Tot mai multe tentative de frauda la adresa firmelor de asigurari

Companiile de asigurări se confruntă cu un număr tot mai mare de tentative de fraudă în întreaga regiune ECE: cei care comit fraude riscă pedepse de până la 15 ani de închisoare

AIG Life Asigurari devine Alico Asigurari Romania

AIG Life Asigurari Romania isi schimba denumirea in Alico Asigurari Romania, preluand astfel numele actionarului majoritar, American Life Insurance Company (Alico).