ASIGURARI

Piata de asigurari de viata va avea o crestere de cel mult 5% in 2011, estimeaza asiguratorii

Piata romaneasca de asigurari de viata ar putea inregistra in acest an o crestere de cel mult 5% fata de 2010, companiile mizand mai ales pe o crestere a vanzarilor de asigurari de viata cu componenta investitionala.

BCR isi tenteaza clientii cu credite de consum fara comisioane si asigurare de viata gratuita

BCR, cea mai mare banca locala, vinde pana la sfarsitul lui frebruarie credite de consum in lei fara sa perceapa comisioane de analiza sau administrare si cu asigurare de viata atasata platita de banca.

Piata romaneasca de asigurari de viata va avea o crestere usoara in 2011, estimeaza asiguratorii

Piata romaneasca de asigurari de viata ar putea inregistra in acest an o crestere usoara fata de 2010, fiind marcata de evolutia economiei romanesti si de inexistenta unor facilitati fiscale care sa stimuleze dezvoltarea acesteia, au declarat pentru NewsIn reprezentanti ai pietei de asigurari.

Topul celor mai mari daune platite in Romania

Wall-Street.ro a realizat un clasament al celor mai importante despagubiri, in functie de valoare, platite anul trecut de companiile de asigurari cu activitate in Romania.

Cum obtii cel mai bun pret pentru o polita RCA

La sfarsit de an majoritatea paginilor de internet ale brokerilor de asigurari sunt impanzite cu oferte care garanteaza cel mai ieftin RCA. In fapt, aceste garantii sunt simple strategii de marketing pentru atragerea clientilor, deoarece societatile de asigurare practica acelasi pret de vanzarea atat pentru clientii finali, dar si pentru intermediari (agenti sau brokeri).

Aviva Asigurari de Viata mizeaza pe cresterea subscrierilor din prime

Bugetul de venituri si cheltuieli al Aviva Asigurari de Viata prevede cresterea subscrierilor in 2011 fata de rezultatele din acest an, care se vor situa sub nivelul consemnat in 2009, cand primele au atins 101,95 milioane de lei, a declarat directorul general al companiei, Mihai Popescu.

Incepe furtuna RCA pe piata asigurarilor

Cei aproape 1,5 milioane de soferi care isi reinnoiesc politele de raspundere civila auto in perioada decembrie-ianuarie pot obtine reduceri ale primelor de pana la 25% sau pot achita contravaloarea politei in rate. Intre 30 si 40% din politele RCA expira in aceasta perioada.

Politele incheiate prin PAID sunt obligatorii dupa expirarea valabilitatii politelor facultative

Persoanele care au incheiat o polita de asigurare facultativa a locuintei impotriva dezastrelor naturale trebuie sa incheie o polita de asigurare obligatorie numai la momentul expirarii valabilitatii politei facultative, au informat miercuri reprezentantii PAID.

Cum si unde incheiem o polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale

Proprietarii de locuinte care nu detin o polita facultativa de asigurare a locuintei mai au la dispozitie aproximativ o luna pentru a incheia polita obligatorie de asigurare impotriva dezastrelor PAD.

Astra scoate la vanzare participatia detinuta la Generali

La Generali Romania, Astra detine 207,4 milioane actiuni, avand o valoare nominala de 0,10 lei/titlu, potrivit Mediafax.