ASIGURARI

Astra Asigurari a obtinut un profit de 4,1 milioane lei

Compania ASTRA Asigurari a inregistrat in primele 9 luni ale lui 2009 un profit net in valoare de 4.179.465 RON fata de profitul inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut care s-a cifrat la suma de 1.313.642 RON.

Asigurarile de viata la ING, in scadere cu 9%

Pentru ING Asigurări de Viață si ING Fond de Pensii, primele nouă luni ale anului s-au încheiat cu rezultate pozitive atât în privința demersurilor de retenție a clienților, precum si a celor de consolidare și eficientizare a activității pe toate liniile de business - asigurări de viață, pensii private și pensii facultative, anunta compania.

Asigurari de viata de la ING pentru clientii de credite ipotecare ai GE Money

GE Money – divizia de servicii financiare de retail a General Electric - a incheiat recent un parteneriat cu liderul pietei locale de asigurari de viata: ING Asigurări de Viata. Astfel, incepând cu luna noiembrie, GE Money oferă clienților săi și polite de asigurari de viață de la ING, aferente contractelor de credite ipotecare si imobiliare încheiate prin GE Money.

Porsche Asigurari lanseaza politele de asigurare Casco

Porsche Finance Group extinde oferta Porsche Asigurări, prin introducerea polițelelor de asigurare CASCO pentru autovehiculele noi achiziționate prin creditul oferit de Porsche Bank sau prin plata intregrală (CASH).

Aviva planuieste transformarea business-ului din Europa

Astăzi, 22 octombrie 2009, Aviva plc anunță noua strategie de business a operațiunilor sale din Europa (cu excepția UK). Astfel, Aviva anunță integrarea business-ului său din Europa* și își propune să profite la maximum de oportunitățile de creștere oferite de zona europeană.

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) are director general: Marius Bulugea

Ieri dupa-amiaza, Marius Bulugea a fost numit Director General al PAID in cadrul unei sedinte a Consiliului de Administratie.

Generali Asigurari are un nou direct general: Stefan Vancek

Stefan Vancek a fost numit oficial Director Comercial și Membru al Directoratului Generali Asigurări, urmând să se ocupe de dezvoltarea și administrarea canalelor de distribuție ale companiei.

UNIQA Asigurari lanseaza UNIQAgent in Romania

UNIQA Asigurări lansează UNIQAgent, un concept de business inovator pentru piața de asigurări din România, menit să ofere angajaților și intermediarilor în asigurări cu experiență, oportunitatea de a-și dezvolta propria afacere, devenind parteneri exclusivi.

Asigurarile pentru copii, in atentia Generali

ÃŽncepând cu 21 septembrie, Generali Asigurări a inițiat o acțiune de promovare a asigurărilor pentru copii. ÃŽn acest sens a lansat o ofertă avantajoasă pentru părinți: la încheierea unui plan de finanțare și economii pentru educația copilului, de tip MAJORAT, părinții primesc și 50% reducere la asigurarea de sănătate a acestuia – Focus Plus.

ING Asigurari infiinteaza din 2010 Centrul Regional de Servicii pentru clienti la Cluj-Napoca

Inca din 2008, ING Asigurari Europa Centrala a dezvoltat un proiect regional de imbunatatire a serviciilor pentru clienti si crestere a eficientei activitatii de asigurari de viata, se arata intr-un comunicat al companiei.