ASIGURARI

Sondaj: Doar 10% dintre romani vor sa faca un credit

63% dintre români se pregătesc pentru o eventuală reducere a veniturilor în 2010 - 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentionează, pentru că nu stiu ce ar putea să aducă anul 2010 - 70% dintre cei care si-au planificat bugetul familiei sunt căsătoriti si au deja un copil, sau se pregătesc să aibă unul

Aviva Romania: 3 locuri in top si 800 milioane EUR in 3 ani cu Shah Rouf

După 3 ani de activitate ca director general al Aviva România, Shah Rouf va părăsi compania la mijlocul lunii februarie 2010 pentru o nouă oportunitate în cadrul grupului Aviva – poziŃia de Director General al Aviva Eagle din Sri Lanka.

Omniasig Vienna Insurance Group va asigura parcul de autobuze RATB

ÃŽn 2010 compania OMNIASIG Vienna Insurance Group va asigura întregul parc de autobuze al Regiei Autonome de Transport București (RATB).

Cum se aplica sistemul bonus-malus la asigurarile auto

ÃŽncepand cu 1 ianuarie 2010, societățile de asigurare vor aplica sistemul bonus-malus la tarifele pe care le-au stabilit, notificat Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor și publicat pe site-urile proprii, așa cum acesta este reglementat prin Normele privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule, puse în aplicare prin Ordinul CSA nr.21/2009.

Asigurarile RCA si Casco se vor scumpi cu 20-35% in 2010

Asigurarile RCA si Casco se vor scumpi cu 20-35% in 2010, sustin reprezentantii companiilor de asigurari.

Cum aleg o asigurare pentru locuinta

Atunci cand alegeti o asigurare in general, mai ales una pentru locuinte, trebuie sa fiti foarte atent la riscurile ce le acopera polita de asigurare.

Astra Asigurari lanseaza website-ul www.astraonline.ro dedicat vanzarii online a politelor de asigurare

Compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari

ING Asigurari a platit 10,4 milioane lei drept beneficii pentru decese si clauze de sanatate

Clienții ING consideră că familiile lor ar avea nevoie - în medie - de un sprijin financiar de aproape 20 de ori mai mare decât salariul mediu actual pe economie pentru a depăși situația în care ei s-ar confrunta cu un eveniment nefericit.

Firmele de asigurari au incasat cu 15% mai multe prime din asigurarile RCA scumpite

Companiile de pe piața românească de asigurări au subscris în primele nouă luni din acest an prime brute de 6,7 miliarde lei, în creștere cu 0,09% față de aceeași perioadă din 2008, însă daunele plătite au avansat cu 38,6%, a declarat miercuri președintele CSA, Angela Toncescu.

Eureko a inaugurat noul sediu central din Olympia Tower

Eureko, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa, a inaugurat astăzi noul sediu central local, aflat într-unul dintre cele mai noi si mai moderne centre de business din capitală, Olympia Tower.