ASIGURARI

Un cadou special de Craciun pentru copilul tau? Fa-i o asigurare!

Desi in aceasta perioada mai toti parintii se gandesc la jucariile si dulciurile pe care le pot oferi odraslelor, nu trebuie sa uitam ca exista si altfel de cadouri de Craciun pe care le puteti face micutilor din familie. Ghiseul Bancar a analizat pentru dumneavoastra oferta de planuri financiare pentru copii de la ING si a aflat ca, incheind astfel de polite, puteti asigura un viitor copiilor dumneavoastra inca de cand ei sunt in fasa. Le puteti asigura plata studiilor sau un venit pe 5 ani, valabil din momentul in care implinesc 18 ani. ING are doua planuri financiare dedicate copiilor: Debut 18 si Academica. Si, pana pe 15 decembrie, puteti participa la promotia “Castiga cu planurile financiare pentru copii de la ING!”, castigatorii beneficiind de excursii educative.

Generali lanseaza o asigurare de sanatate pentru firme

Generali Asigurari a lansat joi, 27 octombrie 2005, impreuna cu Clinica Diagnosis, un produs de asigurare de sanatate destinat companiilor.

Allianz-Þiriac Asigurãri lanseaza primele produse proprii de asigurãri de sãnãtate

Primele planuri de asigurari private de sanatate create de Allianz-Þiriac Asigurari sunt disponibile pe piata incepand cu data de 18 octombrie a.c. Compania isi propune sa devina cel mai important operator pe acest segment al pietei asigurarilor din Romania, se arata intr-un comunicat de presa.

Mircea Oancea, director la Comisia de Supraveghere a Pensiilor Private

Consiliul Economic si Social a acordat avizul pentru numirea inginerului metalurg Mircea Oancea in functia de director general interimar al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, scrie Romania Libera.

AVIVA, firma care a asigurat Titanicul

Societatea de asigurari AVIVA a sarbatorit pe 11 octombrie 5 ani de la inceperea activitatii in tara noastra. Evenimentul a fost marcat printr-o conferinta de presa organizata la hotel Hilton Bucuresti, in cadrul careia au fost prezentate realizarile aceastei perioade si obiective companiei. Aceasta isi propune sa ajunga, pina la sfirsitul lui 2005, pe locul patru pe piata asigurarilor din Romania.

Servicii premium in asigurari la SIAB 2005

Una dintre cele mai dinamice societati de brokeraj in asigurari de pe piata romaneasca prezinta la SIAB facilitatile premium oferite clientilor care incheie asigurari CASCO, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

BCR Asigurari este in continuare alaturi de sinistrati

BCR ASIGURARI este alaturi de cei care au suferit pagube in urma calamitatilor naturale ce s-au abatut in acest an asupra mai multor judete ale tarii, onorandu-si cu promptitudine obligatiile de plata fata de clientii sai, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa remis Ghiseul Bancar.

BCR Asigurari isi onoreaza obligatiile de plata catre sinistrati

BCR ASIGURARI este alaturi de cei care au suferit pagube in urma calamitatilor naturale ce s-au abatut recent asupra mai multor judete ale tarii, cu precadere in Moldova, se arata intr-un comunicat de presa.

BCR ASIGURARI - 100 de unitati operationale

BCR ASIGURARI a deschis, recent, un numar de trei agentii teritoriale - Vatra Dornei, Sannicolau Mare si Otopeni, ajungand, in prezent, la o retea de 105 unitati operationale.

Omniasig, amendata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a decis sanctionarea SC Omniasig SA cu o amendã in valoare de cca. 15 mld lei, pentru omisiunea notificãrii a douã operatiuni de concentrare economicã, se arata intr-un comunicat de presa al consiliului. Acestea au fost realizate prin dobandirea controlului asupra SC Asirag SA, respectiv prin dobandirea controlului de facto asupra SC AGI Romania SA.