ASIGURARI

Program de dezvoltare a pietei asigurarilor

Astazi, 30 Martie 2005, la sediul Comisiei de Buget Finante Banci a Senatului a avut loc audierea membrilor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Firmele de asigurari promit cistiguri nerealiste

Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Nicolae Crisan, avertizeaza: "Exista firme importante de asigurari care, pentru a-si atrage clientii, le promit acestora castiguri "superoptimiste", pentru care nu-si asuma raspunderea", titreaza ziarul Adevarul.

Generali Asigurari si-a majorat capitalul

Actionarii Generali Asigurari au aprobat majorarea capitalului social cu peste 240 miliarde lei, pana la 300 miliarde lei, prin aport in numerar, operatiunea urmand sa fie insotita de emiterea de noi actiuni, a declarat Tudor Moldovan, directorul general al companiei, citat de Mediafax, scrie ziarul Curierul National.

Allianz-Tiriac prevede scumpirea politelor auto

Daunalitatea in crestere pe piata asigurarilor auto va determina o majorare a primelor de asigurare pe acest segment, crede Cristian Constantinescu, directorul general al Allianz-├×iriac, citat de Ziarul Financiar.

Asigurarea locuintelor, obligatorie din 2006

Asigurarea locuintelor va deveni obligatorie cel mai tarziu in ianuarie 2006, a declarat, vineri, ministrul delegat pentru Lucrari publice si amenajarea teritoriului, Laszlo Borbely, citat de presa.

RCA la BCR Asigurari

BCR Asigurari si-a completat din acest an, gama de produse oferite clientilor sai, prin includerea in oferta companiei a asigurarilor de raspundere civila auto - RCA, se arata intr-un comunicat de presa al BCR.

BCR Asigurari-asiguratorul anului

BCR Asigurari a fost premiata pe data de 7 decembrie 2004 cu titlul de "Asiguratorul Anului".

BCR ASIGURARI lanseaza SMART IMM

BCR ASIGURARI a lansat, vineri 22 octombrie, in cadrul Targului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, editia 2004 organizat la Sala Palatului din Bucuresti, produsul special de asigurari SMART IMM – produs destinat in exclusivitate IMM, se arata intr-un comunicat al companiei.

Unita lanseaza un pachet de asigurari pentru IMM-uri

Consecventa politicii sale de sprijinire a dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, Unita a lansat un produs complex de asigurare destinat acestora, numit “Business Class”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Asigurarile de viata se incheie la tinerete

Incheierea unei asigurari de viata nu este vazuta cu ochi buni de foarte multe persoane. Cei mai multi nu-i inteleg rostul si o trec in categoria