CREDITE

Volksbank a lansat ECOCREDIT

Volksbank a lansat de curind un nou produs de creditare, denumit ECOCREDIT, un dublu avantaj la creditul pentru locuinte, se arata intr-un comunicat al bancii.

Banca Carpatica ofera credite in euro pentru IMM

Banca Comerciala Carpatica (BCC) va oferi intreprinderilor mici si mijlocii credite in valuta in valoare de maxim 25.000 de euro, pe o durata de cel mult doi ani, pentru finantarea activitatii curente sau a achizitiilor de mijloace de productie, informeaza un comunicat al bancii.

BRD lanseazã creditul auto în euro

Incepand de marti, 25 mai, BRD-Groupe Société Générale comercializeaza un credit auto in euro, destinat achizitionarii de automobile noi, din productia interna sau importate, informeaza banca.

Promotie olimpica Banca Romaneasca

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, a lansat promotia "Fii impreuna cu echipa olimpica a Romaniei", care se desfasoara in perioada 17 mai - 17 iunie 2004 si se adreseaza tuturor clientilor persoane fizice.

Credit în valutã BCR pentru auto rulate

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, luni, creditul in valuta pentru achizitionarea autoturismelor rulate destinat persoanelor fizice, informeaza un comunicat al institutiei de credit.

Credit CEC pentru auto rulate

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a lansat, recent, creditul in lei pentru achizitionarea de autoturisme rulate, cu o dobinda de 25%/an, informeaza un comunicat al bancii.

Banca Transilvania lanseaza creditul turistic

ONT Carpati Group si Banca Transilvania au incheiat un parteneriat strategic in vederea lansarii unui nou produs specializat: creditul turistic.

Creditul ipotecar, sub asteptarile bancherilor

Cererea de creditare pentru achizitia de locuinte a evoluat mult sub asteptarile bancherilor, piata imobiliara profitind de oferta bancilor pentru a ridica foarte mult preturile, a declarat, vineri, 14 mai 2004, vicepresedintele Raiffeisen Bank Romania, Rasvan Radu.

Credite ipotecare BT cu finantare IFC

Banca Transilvania (BT) va semna cu International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii a Bancii Mondiale, un acord pentru o linie de finantare in valoare de 20 milioane euro, destinata acordarii de credite ipotecare, a declarat, vineri, 14 mai, directorul general al bancii, Robert Rekkers.

Creditele ar putea creºte la fel ca anul trecut

Imprumuturile destinate firmelor si populatiei ar putea avansa in acest an cu o valoare absoluta comparabila majorarii de anul trecut, datele preliminare aratind o reluarea a cresterii creditelor, incepind cu luna aprilie, a declarat, vineri, 14 mai 2004, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.