CREDITE

Banca Carpatica ofera credite in euro pentru IMM

Banca Comerciala Carpatica (BCC) va oferi intreprinderilor mici si mijlocii credite in valuta in valoare de maxim 25.000 de euro, pe o durata de cel mult doi ani, pentru finantarea activitatii curente sau a achizitiilor de mijloace de productie, informeaza un comunicat al bancii.

BRD lanseazã creditul auto în euro

Incepand de marti, 25 mai, BRD-Groupe Société Générale comercializeaza un credit auto in euro, destinat achizitionarii de automobile noi, din productia interna sau importate, informeaza banca.

Promotie olimpica Banca Romaneasca

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, a lansat promotia "Fii impreuna cu echipa olimpica a Romaniei", care se desfasoara in perioada 17 mai - 17 iunie 2004 si se adreseaza tuturor clientilor persoane fizice.

Credit în valutã BCR pentru auto rulate

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, luni, creditul in valuta pentru achizitionarea autoturismelor rulate destinat persoanelor fizice, informeaza un comunicat al institutiei de credit.

Credit CEC pentru auto rulate

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a lansat, recent, creditul in lei pentru achizitionarea de autoturisme rulate, cu o dobinda de 25%/an, informeaza un comunicat al bancii.

Banca Transilvania lanseaza creditul turistic

ONT Carpati Group si Banca Transilvania au incheiat un parteneriat strategic in vederea lansarii unui nou produs specializat: creditul turistic.

Creditul ipotecar, sub asteptarile bancherilor

Cererea de creditare pentru achizitia de locuinte a evoluat mult sub asteptarile bancherilor, piata imobiliara profitind de oferta bancilor pentru a ridica foarte mult preturile, a declarat, vineri, 14 mai 2004, vicepresedintele Raiffeisen Bank Romania, Rasvan Radu.

Credite ipotecare BT cu finantare IFC

Banca Transilvania (BT) va semna cu International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii a Bancii Mondiale, un acord pentru o linie de finantare in valoare de 20 milioane euro, destinata acordarii de credite ipotecare, a declarat, vineri, 14 mai, directorul general al bancii, Robert Rekkers.

Creditele ar putea creºte la fel ca anul trecut

Imprumuturile destinate firmelor si populatiei ar putea avansa in acest an cu o valoare absoluta comparabila majorarii de anul trecut, datele preliminare aratind o reluarea a cresterii creditelor, incepind cu luna aprilie, a declarat, vineri, 14 mai 2004, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Ghetea: credite cu dobinzi de 15-20% in 2004

Pana la sfarsitul anului in curs se va inregistra o scadere a dobanzilor la creditele bancare, scadere care urmeaza, firesc, diminuarea inflatiei, a declarat Radu Gratian Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), cu ocazia deschiderii oficiale,in 6 mai 2004, a Expo Invest, targul financiar cu vanzare.