CREDITE

Mare atractie la creditele Volksbank

Creditele acordate de Volksbank pentru firmele mici si mijlocii au crescut cu 80 la suta fata 2003, iar creditele imobiliare cu 50 la suta, a declarat in cadrul unei conferinte de presa presedintele bancii, Laurentiu Mitrache.

Alpha Bank scade dobinda la credite

Alpha Bank Romania a redus dobanda de baza la creditele pentru agentii economici, incepand cu data de 16 septembrie 2004, de la 22% la 21% pentru lei.

BRD a marit plafonul de creditare

BRD - Groupe Société Générale a marit plafonul maxim de finantare pentru creditele de nevoi personale, cu sau fara destinatie, de la 140 la 200 de milioane lei, incepand din aceasta saptamana, informeaza BRD.

La BRD, creditul de nevoi personale in euro e mai avantajos decat cel in lei

Decembrie este prin excelenta luna cadourilor. In randul celor care ne fac daruri in aceasta perioada se strecoara si bancile care ne ispitesc cu mici concesii. In apropierea sarbatorilor, BRD imbraca haina generozitatii si acorda noul credit de nevoi personale cu o perioada de gratie de o luna de zile.

Aderarea afecteaza si piata creditelor de consum

Jiri Rizek, director retail la Flamingo International a declarat ieri, cu ocazia lansarii unui card co-brand Cetelem-Flanco, ca piata creditelor de consum este afectata de integrarea in Uniunea Europeana.