CREDITE

BRD lanseaza creditul pentru nevoi personale in valuta

BRD – Groupe Société Générale isi completeaza gama de produse de creditare adresate clientelei de persoane fizice prin lansarea unui credit in valuta pentru nevoi personale nenominalizate – creditul ”Expresso” in euro, se arata intr-un comunicat al bancii.

La Altex, credite doar cu buletinul

Clientii magazinelor Altex din Bucuresti pot achizitiona incepand cu data de 19 octombrie produse electronice, electrocasnice si IT prin credit, doar pe baza cartii de identitate, coform unui articol publicat de presa.

Garantie pentru credite la FNGCIMM

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM invita firmele sa obtina, prin intermediul bancilor, garantii pentru credite destinate lansarii afacerilor. Iata cum arata reclama postata in presa de FNGCIMM:

Credisson scade dobinda

In cadrul campaniei de fidelizare lansata de compania Credisson inca din august 2004, in luna octombrie compania anunta imbunatatirea produsului FIDEL– o oferta dedicata exclusiv clientilor sai fideli, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

BCR ne recomanda creditele in lei

Vicepresedintele executiv al Bancii Comerciale Romane, Ilie Mihai a sustinut in cadrul “Risk management Forum 2004” organizat de Bursa Romana de Marfuri, ca romanii ar trebui sa fie foarte atenti in momentul cand se decid sa ia un credit de la o banca.

Banca Tiriac scade dobinzile la credite

Banca Tiriac a redus, din 1 octombrie, cu trei puncte procentuale, dobanzile la unele credite in lei acordate persoanelor fizice.

HVB Bank extinde durata Creditului Personal la 5 ani

VB Bank a anuntat ca va extinde durata Creditului Personal de la 3 la 5 ani, doua dintre cele mai importante beneficii ale acestui produs comunicate de HVB Bank fiind flexibilitatea si libertatea alegerii.

Banca Romaneasca lanseaza creditul pentru nevoi personale

Creditul pentru nevoi personale oferit de Banca Romaneasca permite beneficiarilor sai achizitia oricarui tip de bunuri sau servicii, fara a fi necesara justificarea destinatiei creditului, se arata intr-un comunicat al bancii.

CEC scade dobanda la credite

Casa de Economii si Consemnatiuni va reduce dobanda la unele dintre creditele oferite persoanelor fizice si juridice, incepand cu 1 octombrie, se arata intr-un comunicat al bancii.

UniCredit lanseaza creditul ipotecar ºi imobiliar

Banca UniCredit Romania ofera credite ipotecare si imobiliare, doua noi produse adresate persoanelor fizice, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Aceste produse pot fi obtinute de la orice sucursala a bancii, atat din Bucuresti, cat si din tara si ofera persoanelor fizice posibilitatea de a achizitiona bunuri imobiliare (apartamente, case si terenurile aferente, daca este cazul).