CREDITE

Garantii pentru finantari IMM

Microintreprinderile si intreprinderile nou infiintate pot obtine de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) garantii pentru microcredite in valoare de pana la 10.000 de euro, cu un cost pentru beneficiarul finantarii de numai 100 de euro.

Noi produse Volksbank

Volksbank a avut in septembrie 42.386 clienti. Finantarile acordate de banca persoanelor fizice sunt egale cu cele acordate firmelor, insa Finansbank si-a manifestat intentia de a-si dezvolta cu preponderenta serviciile de retail (pentru persoane fizice).

Studiu privind piata creditelor auto

Cumpararea unui autoturism prin credit bancar ori in leasing nu implica nici o diferenta majora pentru 44% din participantii la un sondaj reprezentativ la nivel national realizat de Gallup Romania, se arata intr-un articol publicat in ziarul Bursa.

BRD lanseaza creditul pentru nevoi personale in valuta

BRD – Groupe Société Générale isi completeaza gama de produse de creditare adresate clientelei de persoane fizice prin lansarea unui credit in valuta pentru nevoi personale nenominalizate – creditul ”Expresso” in euro, se arata intr-un comunicat al bancii.

La Altex, credite doar cu buletinul

Clientii magazinelor Altex din Bucuresti pot achizitiona incepand cu data de 19 octombrie produse electronice, electrocasnice si IT prin credit, doar pe baza cartii de identitate, coform unui articol publicat de presa.

Garantie pentru credite la FNGCIMM

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM invita firmele sa obtina, prin intermediul bancilor, garantii pentru credite destinate lansarii afacerilor. Iata cum arata reclama postata in presa de FNGCIMM:

Credisson scade dobinda

In cadrul campaniei de fidelizare lansata de compania Credisson inca din august 2004, in luna octombrie compania anunta imbunatatirea produsului FIDEL– o oferta dedicata exclusiv clientilor sai fideli, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

BCR ne recomanda creditele in lei

Vicepresedintele executiv al Bancii Comerciale Romane, Ilie Mihai a sustinut in cadrul “Risk management Forum 2004” organizat de Bursa Romana de Marfuri, ca romanii ar trebui sa fie foarte atenti in momentul cand se decid sa ia un credit de la o banca.

Banca Tiriac scade dobinzile la credite

Banca Tiriac a redus, din 1 octombrie, cu trei puncte procentuale, dobanzile la unele credite in lei acordate persoanelor fizice.

HVB Bank extinde durata Creditului Personal la 5 ani

VB Bank a anuntat ca va extinde durata Creditului Personal de la 3 la 5 ani, doua dintre cele mai importante beneficii ale acestui produs comunicate de HVB Bank fiind flexibilitatea si libertatea alegerii.