LEASING

Garanti Leasing sustine finantarea IMM-urilor detinute sau conduse de femei

Garanti Leasing, parte a Garanti Group România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, a încheiat un acord de împrumut în valoare de 5.5 milioane de euro cu International Finance Corporation (IFC), membră a Grupului Băncii Mondiale, cu scopul de a finanța companiile mici și mijlocii deținute sau conduse de femei, se arata intr-un comunicat de presa, in care se mai adauga urmatoarele:

Garanti Leasing lansează Auto Rapid, un nou tip de finantare de pana la 50.000 euro

Garanti Leasing, parte din grupul Garanti România, anunta lansarea unui nou produs de finantare in leasing a autovehiculelor, denumit Auto Rapid, ale carui caracteristici sunt timpul scurt de aprobare si analiza a dosarului, in mai putin de doua ore, documentatie redusa si avans mic.

Garanti Leasing primeste 4 mil. euro de la IFC pentru finantarea proiectelor de energie regenerabila si eficienta energetica

Garanti Leasing, parte din grupul financiar-bancar Garanti România, primește 4 milioane de euro de la IFC, membră a Grupului Băncii Mondiale, pentru a finanța proiecte de energie regenerabilă și eficiență energetică, anunta compania de leasing intr-un comunicat.

Garanti Leasing imprumuta 7,5 mil. euro de la Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) pentru creditarea IMM-urilor

 

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, anunta ca a semnat un acord de împrumut pentru suma de 7,5 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB). Facilitatea a fost acordată pe o perioadă de 5 ani și va fi folosită pentru a sprijini activitățile Garanti Leasing, care astfel își va diversifica sursele de finanțare pentru creditarea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).

Firmele de leasing vor finanta bunuri de cel putin 1,2 mld. euro in acest an, estimeaza Raiffeisen

Companiile de pe piata romaneasca de leasing ar putea finanta bunuri de 1,2 - 1,3 mld. euro in 2011, cu cel putin 20% mai mult fata de nivelul estimat in 2010, pe fondul cresterii numarului de proiecte finantate cu fonduri UE, a declarat pentru NewsIn directorul general al Raiffeisen Leasing.

Piata romaneasca de leasing nu va depasi 1 miliard de euro in 2011, estimeaza MKB Romexterra

Piata romaneasca de leasing ar putea inregistra in acest an o conservare a volumelor din 2010, intr-un scenariu optimist, in conditiile unei evolutii favorabile in al doilea semestru al acestui an, a declarat pentru NewsIn directorul general al MKB Romexterra Leasing, Cornel Coca Constantinescu.

Romstal Leasing intra pe segmentul finantarilor destinate marilor companii

Romstal Leasing IFN, membru al KBC Lease Group, a decis sa dezvolte solutii de finantare pe segmentul de piata corporate, destinate marilor companii, iar noua abordare presupune structuri mai complexe de finantare si vizeaza active cu valori de peste 500.000 euro, a anuntat compania duminica.

Ce imprumuturi poti lua de la bancile din strainatate

Romanii platesc printre cele mai scumpe credite din Europa insa profiturile bancilor sunt printre cele mai mici din regiune.

Cele mai vulnerabile economii din lume. Vezi cum sta Romania

Romania este una dintre cele mai vulnerabile economii, situandu-se pe pozitia a treia, dupa Ungaria si Cehia, intr-un clasament realizat de Credit Agricole - Corporate and Investment Banking (CA-CIB), statele est-europene fiind insa dezavantajate in studiu de legaturile comerciale stranse cu Europa.

Banca Nationala a modificat prognoza de inflatie de la 7,8% la 8,2%

Banca Nationala a Romaniei a modificat in urcare prognoza de inflatie pentru acest an, de la 7,8%, cat estima in luna august, la 8,2%, au declarat surse apropiate negocierilor cu FMI. Rata anuala a inflatiei a urcat in septembrie la 7,77%, depasind estimarea medie a analistilor, de 7,6%.