Internet banking

Noile pachete de cont curent ale CEC Bank contin si aplicatia de mobile banking

CEC Bank isi extinde gama de produse si servicii bancare prin lansarea a doua noi pachete operationale: Pachetul “Beneficiu Plus", destinat persoanelor fizice majore si Pachetul “Independent Plus”, dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, anunta banca intr-un comunicat, in care mai precizeaza urmatoarele:

Eximbank scade comisioanele la platile in lei si extinde timpul de procesare a tranzactiilor

EximBank anunță că, începând cu 01 iulie 2015, agenții economici beneficiaza de reduceri la o serie de comisioane pentru plăți, precum și de un program extins pentru realizarea operațiunilor bancare. Banca precizeaza ca vine astfel în întâmpinarea companiilor românești care sunt în căutarea unor soluții de optimizare a costurilor asociate tranzacțiilor bancare.

Mybrdnet, serviciul de internet banking al BRD, are probleme de functionare, starnind mania clientilor: de vreo patru zile nu pot sa-mi accesez contul...nu pot face plati...vreau comisionul inapoi

“De vreo patru zile nu ma pot sa-mi accesez contul pe mybrdnet (serviciul de internet banking al BRD). Care sa fie cauza?”, ne-a intrebat astazi un client al BRD pe site-ul Reclamatiibanci.ro, dedicat consultantei financiare gratuite si educatiei financiare.

Bancile ofera reduceri substantiale la platile prin internet banking

GhiseulBancar.ro a realizat o analiza a serviciului de internet banking oferit de sapte dintre cele mai importante banci din Romania (BRD, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Volksbank si Credit Europe Bank). Analiza prezinta numarul de clienti

Cum poti efectua operatiuni pe piata de capital prin internet

In timp ce bancile au inceput sa-si dezvolte agresiv canalele de distributie alternative, cum ar fi internet banking-ul, nici societatile care realizeaza intermedieri pe piata de capital nu se lasa mai prejos. Acestea au inceput sa lanseze la randul lor servicii de internet trading, care reprezinta

Banca Transilvania si-a dublat numarul de clienti de internet banking in 2007

Serviciul de internet banking al Bancii Transilvania (denumit BT 24) a fost utilizat in anul 2007 de un numar de peste 50.000 clienti, dublu comparativ cu anul precedent, au declarat pentru GhiseulBancar.ro reprezentantii bancii.

Raiffeisen Bank vrea sa majoreze cu 54% numarul de clienti de internet banking

Raiffeisen Bank intentioneaza sa-si creasca numarul de utilizatori de internet banking cu 54% pe parcursul acestui an, de la 78.000 clienti cat are in prezent, pana la 120.000 de persoane, potrivit informatiilor furnizate pentru GhiseulBancar.ro de catre reprezentantii companiei.

Clientii ING Bank pot efectua operatiuni bancare gratuit prin internet banking

Comisioanele percepute de ING Bank pentru operatiunile efectuate de clientii sai prin serviciul de internet banking (Home’Bank) sunt zero, potrivit informatiilor puse la dispozitie de oficialii bancii pentru GhiseulBancar.ro.

Peste 115.000 clienti ai BRD folosesc serviciul de internet banking

Serviciul de internet banking destinat persoanelor fizice al BRD, denumit BRD-NET are in prezent peste 115.000 de utilizatori, ceea ce reprezinta aproximativ 20% dintre utilizatorii de internet banking din Romania, au declarat pentru GhiseulBancar.ro reprezentantii bancii.

Credit Europe Bank percepe comisioane la tranzactiile on-line

Utilizarea internet bankingului de catre clientii bancilor le aduce institutiilor de credit economii substantiale in ce priveste cheltuielile cu personalul si cu transportul de numerar.