LEASING

Contracte in crestere la BCR LEASING

BCR LEASING a incheiat, in primele noua luni ale anului 2004, un numar de aproape 4.600 de contracte de leasing cu o valoare totala de aproximativ 85 milioane EUR, se arat intr-un comunicat al companiei.

International Leasing a lansat serviciul de leasing mobil

Vanzari cu 55% mai mari la BCR Leasing

BCR LEASING IFN a inregistrat, dupa primele 9 luni ale acestui an, o valoare a bunurilor finantate de peste 222 milioane euro, in contextul unei cresteri cu circa 55% a vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

ALD Automotive mizeaza pe leasing operational

Obiectivul de 1400 de autovehicule previzionat de catre ALD Automotive pentru sfarsitul acestui an a fost deja atins in luna septembrie 2006, valoarea totala a contractelor incheiate depasind 20.000.000 EUR.

Leasingul se scumpeste iar conditiile de contractare se inaspresc

Daca vrem sa ne cumparam o masina in leasing pe persoana fizica va trebui sa avem un avans minim de 25%, conform noilor norme BNR. Asta pentru ca firmele de leasing vor trebui sa raspecte aceleasi conditii de creditare ca si bancile, in cazul leasingului financiar. In acelasi timp, rata de leasing nu poate depasi 30% din valoarea veniturilor celui care contracteaza masina in leasing, fata de 50% in prezent, ceea ce va face ca valoarea contractului de leasing sa fie mult mai mica. O alta veste proasta este ca de anul viitor rata la leasingul financiar se va scumpi.