LEASING

Piata romaneasca de leasing nu va depasi 1 miliard de euro in 2011, estimeaza MKB Romexterra

Piata romaneasca de leasing ar putea inregistra in acest an o conservare a volumelor din 2010, intr-un scenariu optimist, in conditiile unei evolutii favorabile in al doilea semestru al acestui an, a declarat pentru NewsIn directorul general al MKB Romexterra Leasing, Cornel Coca Constantinescu.

Romstal Leasing intra pe segmentul finantarilor destinate marilor companii

Romstal Leasing IFN, membru al KBC Lease Group, a decis sa dezvolte solutii de finantare pe segmentul de piata corporate, destinate marilor companii, iar noua abordare presupune structuri mai complexe de finantare si vizeaza active cu valori de peste 500.000 euro, a anuntat compania duminica.

Ce imprumuturi poti lua de la bancile din strainatate

Romanii platesc printre cele mai scumpe credite din Europa insa profiturile bancilor sunt printre cele mai mici din regiune.

Cele mai vulnerabile economii din lume. Vezi cum sta Romania

Romania este una dintre cele mai vulnerabile economii, situandu-se pe pozitia a treia, dupa Ungaria si Cehia, intr-un clasament realizat de Credit Agricole - Corporate and Investment Banking (CA-CIB), statele est-europene fiind insa dezavantajate in studiu de legaturile comerciale stranse cu Europa.

Banca Nationala a modificat prognoza de inflatie de la 7,8% la 8,2%

Banca Nationala a Romaniei a modificat in urcare prognoza de inflatie pentru acest an, de la 7,8%, cat estima in luna august, la 8,2%, au declarat surse apropiate negocierilor cu FMI. Rata anuala a inflatiei a urcat in septembrie la 7,77%, depasind estimarea medie a analistilor, de 7,6%.

Porsche Leasing isi tenteaza clientii cu 6 luni de contract Casco gratuit

Porsche Finance Group a lansat o promotie pentru orice contract de leasing financiar, cu doua variante de dobanda, fixa de 8,49% sau variabila de 7,99%, alaturi de sase luni de asigurare Casco gratuita, derulata prin Porsche Leasing Romania, a anuntat compania.

BNR: Intr-o tara normala, o miscare ca cea din Parlament ar fi afectat cursul si bursa

Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR, spune ca pietele financiare si de capital din romania raspund foarte putin la socurile provocate de politicieni, astfel ca nu vom observa efecte negative puternice dupa "greseala" din Parlament cu TVA redus la 5% pentru alimente.

Almunia avertizeaza ca razboiul valutelor ar putea genera o noua criza

Comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, a avertizat ca asa-numitul 'razboi al valutelor' cu tarile emergente ar putea duce la o noua criza, de alta natura, dar nu obligatoriu mai blanda, informeaza agentia EFE.

Guvernul a decis sa elimine impozitul minim de la 1 octombrie

Premierul Emil Boc a anuntat miercuri, dupa sedinta de Guvern, ca s-a decis eliminarea impozitului minim incepand de la data de 1 octombrie.

Piata leasingului a scazut cu 30% in S1

Piata romaneasca de leasing a scazut cu 30% in prima jumatate a anului, ajungand la valoarea de 543,72 milioane de euro. "La nivelul pietei avem un regres de 30%, dar scaderile sunt mai accenuate pe segmentele transporturilor si imobiliarelor.