CEC-ul isi schimba numele, dar naravul ba! Ultima banca romaneasca de stat, cunoscuta drept o banca de economii, unde pensionarii isi tin bruma de avere, nu mai face fata de mult concurentei impuse de puternicele banci straine prezente pe piata.
Asa incat nici macar pensionarii nu mai sunt atrasi acum sa-si tina banii la CEC, intrucat alte banci au dobanzi mult mai mari si conditii mult mai bune. Despre calitatea serviciilor si altor produse bancare, nu cred ca mai este cazul sa amintim. Si totusi, actualii guvernanti liberali, in frunte de Varujan Vosganian, patronul temporar al CEC-ului, au spus nu ne vindem CEC-ul. Mai bine il facem…CEC Bank.
Din pacate, asta se intampla, cu mare intarziere, abia pe dinafara. Mai exact, noul nume al CEC-ului va fi CEC Bank, culoarea fiind un verde inchis, asemanatoare cu cea a OTP Bank, banca maghiarilor. Dar ce banca!
Continuarea, pe www.bancherul.ro
Deci… sa intelegem: „Casa de Economii si Consemnatiuni Bank” – suna „foarte” romaneste =))
Noul nume nu prea se potriveste cu statutul noului CEC.
Adica asa-zisa transformare a CEC-ului intr-o banca romaneasca puternica, dupa cum au afirmat Tariceanu si Vosganian (mai precis o banca a intereselor de partid).
CEC Bank nici macar nu mai suna romaneste, acum, darminte sa serveasca interesele agricultorilor sau ale pensionarilor.
Forþa vine din interior!
Din interiorul CEC Bank.
Cred cã vor reuºi chiar dacã publicaþii on line gen ”Ghiseul bancar” & ”Bancherul” ºi-au fãcut un scop in denigrarea CEC.
Reluaþi motivul prin Iulian & Vasile odatã cu apariþia CEC Bank.
Interesante opiniile anticosmopolite ale antevorbitorilor mei. Trebuie doar sa spun ca acest proces de rebranding este un proces normal într-o economie de piaþã funcþionalã iar proprietarul a decis cã este oportun rebranging-ul acum.
Sã emitem supoziþii acum când nici nu s-a scurs decât o zi e sacra banalitate de pe strada nicidecum opinii pertinente gen Iulian & Vasile.
Sã avem rãbdare tovarãºilor de la Bancherul & co ºi sã nu dãm cu presupusul pentru cã CEC Bank trebuie sa fie o bancã moderna si eficienta, care sa ofere produse inovatoare ºi de calitate dar în acelasi timp accesibile ºi simple ºi care sã atingã ºi sã depãºeascã pe segmentul þintã nivelurile medii de performanþã ale bãncilor din sistem.
ªi trebuie sã recunoºteþi cã pentru consumatorul de produse ºi servicii bancare va fi bine!