Transformarea elimina necesitatea alimentarii contului de card, care anterior functiona separat de contul curent al clientului.

In cazul cardurilor de debit, Visa Electron Global, Visa Electron Maxishop, Visa Credisson BT, Visa Electron Euro<26, MasterCard / Maestro Mondo si Maestro Direct, utilizarea se va face de acum direct din soldul contului curent. Orice tranzactie in / din contul curent va influenta soldul tuturor cardurilor de debit. De asemenea, este eliminata obligativitatea efectuarii rulajului minim aferent liniei de credit de pe cardurile mai sus mentionate, iar extrasele de cont pentru aceste produse nu vor mai fi trimise prin posta, la sfarsitul fiecarei luni, ci pot fi solicitate la oricare dintre sucursalele si agentiile Bancii Transilvania. In scopul pastrarii functionalitatii curente si pentru a sprijini persoanele juridice in ceea ce priveste gestiunea separata a tranzactiilor pe card, cardurile de credit (Visa Gold, Visa / Mastercard Credisson BT si MasterCard Forte), precum si cele Visa Business Electron vor ramane in continuare pe conturi de card distincte, separate de contul curent, beneficiul major fiind si pentru acestea “alimentarea on-line”. Banca Transilvania a obtinut rezultate de exceptie in domeniul cardurilor. Pana acum au fost emise aproape 650.000 de carduri, ceea ce reprezinta o cota semnificativa de piata, de 8,9% pentru Banca Transilvania. O retea extinsa de mijloace alternative de efectuare a tranzactiilor, adica 316 ATM-uri si peste 2.300 POS-uri ale BT se afla la dispozitia utilizatorilor de carduri. Portofoliul bancii cuprinde 10 tipuri de carduri - dintre care trei sunt co-branded – fiecare adresandu-se unor segmente distincte de clienti. Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania, afirma: “S-a facut aceasta investitie in perfectionarea sistemului de carduri deoarece pretuim timpul clientilor nostri. Parcurgem o etapa foarte importanta, care suntem siguri ca va avea ca rezultat cresterea gradului de satisfactie a clientilor”, se mai precizeza in comunicat.

Trimite un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campuri obligatorii*