CARDURI

Promotia BRD a cardului Maestro are cistigator

Campania promotionala “Ia-ti cu cardul Maestro din magazine biletul pentru Portugalia”, organizata in exclusivitate de BRD-Groupe Societe Generale si MasterCard, in perioada 1-31 mai 2004, si-a desemnat cistigatorul, se arata intr-un comunicat al BRD din 15 iunie 2004.

Plata facturi la bancomatele Bancii Tiriac Brasov

Incepand cu data de 7 iunie 2004, detinatorii de carduri emise de Banca Tiriac pot achita contravaloarea facturilor emise de ELECTRICA TRANSILVANIA SUD SA Sucursala Brasov prin intermediul retelei de bancomate a Bancii Tiriac din Brasov, se arata intr-un comunicat al bancii.

BCR acorda bonus la cardurile de credit

Banca Comerciala Romana acorda persoanelor fizice, de la inceputul acestei luni, un bonus de cinci la suta utilizatorilor de carduri de credit in lei BCR Eurocard MasterCard, pentru platile efectuate cu card la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.

Card de credit BRD pentru cei cu venituri mari

BRD - Groupe Société Générale a lansat, marti, 1 iunie, cardul de credit in lei MasterCard Gold, destinat clientilor cu potential financiar ridicat, respectiv venituri nete lunare de peste 2.000 de euro, se arata intr-un comunicat al bancii.

BCR ieftineste cardurile in valuta

Banca Comerciala Romana (BCR) a redus sumele minime necesare pentru obtinerea unor tipuri de carduri in valuta, se arata intr-un comunicat al bancii.

Noi servicii la cardurile BRD

Groupe Société Générale lanseaza, incepand cu luna aprilie 2004, o gama larga de noi servicii de asistenta si asigurare atasate cardurilor Visa Classic in lei (card de credit pentru persoane fizice) si Visa Business in lei (card de debit destinat companiilor), informeaza BRD.

Te uita cum ninge cu promotii la carduri...

Bancile au inceput de ceva vreme avalansa de oferte speciale dedicate sarbatorilor. Fiecare incearca sa traga lozul castigator si sa gaseasca acel produs minune capabil sa trezeasca interesul cat mai multor clienti. Iar unul dintre aceste produse pare a fi cardul de credit care ii asigura posesorului o serie de avantaje incontestabile. Bancile ii ataseaza „plasticului” in aceaste zile si alte tentatii pentru a fi sigure de succes.

Cardurile co-brand sunt interzise in Franta

Philippe Foursy, directorul general Cetelem Romania IFN a declarat ieri, cu ocazia lansarii in Romania a cardului co-brand Cetelem-Flanco, ca in Franta exista doar doua tipuri de carduri: fie cele emise de banci, fie carduri proprietar, emise de diverse magazine.

Acum ne putem lua un card de credit si de la TBI Credit sau Cetelem-Flanco

Doua institutii de finantare nebancare (IFN-uri), TBI Credit si Cetelem, au anuntat astazi lansarea unor carduri de credit asemanatoare cu cele emise de banci,

Cine cumpara cu cardul BRD Finance Diverta poate trece drept intelectual

Sloganul sub care a fost lansat cardul BRD Finance Diverta: „Daca-ti faci carte de credit Diverta - MasterCard zice lumea ca esti intelectual!” a dat nastere multor nemultumiri. Este suficient sa tragem cu ochiul pe forumurile destinate acestui subiect si vom observa nedumerirea si indignarea „forumistilor” cu privire la semnificatia acestuia.