CARDURI

Banca Tiriac a lansat cardul Adolescent

Incepand cu luna iulie a.c., Banca Tiriac a lansat un nou produs care se adreseaza cu precadere adolescentilor. Cardul Adolescent este emis pentru clienti - posesori ai unui buletin/carte de identitate - cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, se arata intr-un comunicat al bancii.

Emporiki si Carpatica au ATM-uri comune

Incepand cu 21 iulie, cardurile emise de banca elena Emporiki Bank pot fi utilizate si la ATM-urile Bancii Carpatica, in sistem on-us, ca urmare a incheierii unui protocol de colaborare intre cele doua banci, pentru utilizarea in comun a retelei de ATM-uri.

Plati online de pe card cu ePayment

GeCAD, compania romaneasca fondata de Radu Georgescu, de la care celebra Microsoft a cumparat virusul RAV, a lansat tehnologia ePayment, care permite efectuarea de plati online din contul cardului bancar pentru achizitionarea de bunuri si servicii.

BRD emite carduri prin internet

Clientii BRD–Groupe Societe Generale pot solicita, din 12 iulie 2004, emiterea unui card de debit prin intermediul pagini de Internet a bancii, www.brd.ro, informeaza un comunicat al bancii.

BCR Visa Business Electron, pentru toate firmele

Banca Comerciala Romana (BCR) extinde utilizarea cardului de credit BCR Visa Business Electron, card destinat, initial, IMM-urilor, la toate persoanele juridice romane, se arata intr-un comunicat remis de banca.

UniCredit a lansat oferta de carduri

Banca UniCredit Romania anunta dezvoltarea ofertei destinate persoanelor fizice printr-o campanie de promovare a programului de carduri-UniCreditCard, se arata intr-un comunicat de presa al bancii din 8 iulie 2004. Programul UniCreditCard include carduri de debit Maestro, carduri de credit MasterCard si MasterCard Gold. Cardurile emise de UniCredit Romania pot fi utilizate atit in Romania cit si in strainatate.

Noi carduri BRD MasterCard

BRD a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc marti, 15 iunie 2004, noile carduri MasterCard lansate recent de catre banca: MasterCard Gold in lei, MasterCard Standard in EUR si MasterCard Business in EUR.

Promotia BRD a cardului Maestro are cistigator

Campania promotionala “Ia-ti cu cardul Maestro din magazine biletul pentru Portugalia”, organizata in exclusivitate de BRD-Groupe Societe Generale si MasterCard, in perioada 1-31 mai 2004, si-a desemnat cistigatorul, se arata intr-un comunicat al BRD din 15 iunie 2004.

Plata facturi la bancomatele Bancii Tiriac Brasov

Incepand cu data de 7 iunie 2004, detinatorii de carduri emise de Banca Tiriac pot achita contravaloarea facturilor emise de ELECTRICA TRANSILVANIA SUD SA Sucursala Brasov prin intermediul retelei de bancomate a Bancii Tiriac din Brasov, se arata intr-un comunicat al bancii.

BCR acorda bonus la cardurile de credit

Banca Comerciala Romana acorda persoanelor fizice, de la inceputul acestei luni, un bonus de cinci la suta utilizatorilor de carduri de credit in lei BCR Eurocard MasterCard, pentru platile efectuate cu card la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.