CARDURI

Banca Italo Romena lanseaza cardurile Visa

Banca Italo Romena a lansat noile carduri Visa, prin intermediul carora intentioneaza sa-si extinda operatiunile pe piata romaneasca, valoarea investitiei cifrandu-se la 350.000 de euro.

Mai multe cumparaturi pe internet cu cardul Visa

Comertul electronic din Romania prin intermediul cardurilor Visa s-a intensificat in trimestrul al doilea din 2004, conform rezultatelor anuntate astazi de Visa International, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Raiffeisen si Connex lanseaza primul card de credit co-branded

Raiffeisen Bank si Connex anunta lansarea unui nou produs, in premiera pe piata romaneasca: cardul de credit Raiffeisen Bank – Connex, se arata intr-un comunicat al bancii.

BRD emite on-line carduri in valuta

Groupe Société Générale este prima banca din Romania care, in vara acestui an, a oferit clientilor posibilitatea de a solicita on-line emiterea unui card prin intermediul site-ului sau internet www.brd.ro, se arata intr-un comunicat al bancii.

Bonus de 3% la cardurile BCR

Banca Comerciala Romana (BCR) acorda persoanelor fizice, de la inceputul acestei luni, un bonus de 3% utilizatorilor de carduri de debit in lei BCR Maestro, BCR Visa Clasic si BCR Visa Electron pentru platile efectuate cu card la cumpararea de bunuri si servicii de la un numar de 30 comerciantii din reteaua BCR, se arata intr-un comunicat al bancii.

Creste numarul cardurilor MasterCard

In perioada 2003 - iunie 2004 s-au inregistrat cresteri semnificative in privinta numarului si volumului tranzactiilor cu carduri MasterCard si Maestro, potrivit informatiilor publicate in presa.

Consiliul Concurentei ancheteaza comisioanele la carduri

In vederea derularii unei investigatii pe piata bancara legata de comisioanele practicate la platile cu carduri Visa si Mastercard, Consiliul Concurentei invita partile interesate (banci, comercianti, asociatii profesionale, etc.) sa isi prezinte observatiile, in scris, pana la data de 30 octombrie, pe adresa institutiei.

BCR si-a modernizat bancomatele

Banca Comerciala Romana (BCR) a finalizat cu succes, la sfarsitul saptamanii trecute, implementarea unor noi aplicatii informatice in domeniul cardurilor.

Bancomatele BCR, oprite intre 25 si 27 septembrie

Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai, posesori de carduri, ca, incepand de sambata, 25 septembrie 2004, ora 22.00, pana cel mai tarziu luni, 27 septembrie 2004, ora 14.00, va intrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri.

BRD ofera on-line carduri de credit

Incepand din aceasta luna, clientii BRD - Groupe Société Générale pot solicita on-line un card de credit, se arata intr-un comunicat al bancii.