ING a blocat alocatia copilului. Ce trebuie sa fac?

"ING a blocat alocatia copilului. Cui ma pot adresa? Executorul spune ca inca nu a trimis situatia si sa ma adresez tot bancii. Deci ma trimit ca mingea de fotbal de la unu la altu. Cum trebuie sa ma comport? Va multumesc anticipat!", intreaba un cititor, la Reclamatiibanci.ro.

Raspuns ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Este ilegal ca banca sau executorul judecatoresc sa blocheze sau sa retina alocatia copilului. Conform Codului de Procedura Civila, alocatiile nu se pot retine pentru niciun motiv, chiar daca aveti poprire pe conturile bancare.

De aceea, trebuie sa strimiteti la ING o cerere privind deblocarea alocatiei copilului. Cereti numar de inregistrare pentru reclamatia dumneavoastra si asteptati raspunsul bancii.

(vezi aici raspunsul integral)


Citeste articolul integral pe Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

3 comentarii

Socarici
8 Jun 2021

Buna ziua cum pot debloca alocatia de la banca ing

Vasile Coman - Ghiseulbancar.ro
8 Jun 2021

Va rog sa-mi dati mai multe detalii pentru a va putea ajuta. Din ce motiv v-a fost blocata alocatia? Conform legii, alocatia nu se poate retine, pentru niciun motiv, nici in cazul unei popriri. Sfatul meu e sa trimiteti la ING o cerere pentru deblocarea alocatiei, iar daca nu primiti raspuns, reveniti la mine, sa va ajut eu.

Sobaru
8 Dec 2023

Buna seara, alocatia copilului este blocata, am o poprire pe cont. Este vineri, alocatia a intrat la ora 16.30. AM sunat la ei sa imi deblocheze contul si nu a raspuns nimieni. Acum trebuie sa stau 2 zile (fiind weekendul la mijloc) sa astept sa mi se deblocheze suma.

Posteaza un comentariu