Diverse

Fonduri structurale de 200 milioane euro pentru IMM-uri in 2009

Ministerul IMM-urilor a solicitat dublarea finantarilor pentru IMM-uri din fondurile structurale pentru 2009, pana la 200 milioane de euro, a declarat marti directorul general adjunct al Directiei Generale pentru IMM, Comert Interior si Cooperatie, Laura Marusca.

O noua sansa sau chiar strategie de abordare a carierei profesionale

In actualele conditii economice-financiare determinate, pe de o parte de aderarea la regulile si standardele unice ale Pietei Unice Europene de dupa 2007, dar accelerate de traversarea actualei recesiuni, regandirea traiectoriei profesionale a devenit o obligatie fara drept de apel.

Reinventarea afacerii prin SALONUL de SOLUTII PRACTICE IMM, Romexpo, 8-9 mai 2009

Nu exista epoci ingrate sau nemeritate conjuncturi - exista numai resemnati din oficiu sau invingatori care lasa ceva cu adevarat in urma! Voi in ce categorie va incadrati?

Salon National de Solutii Practice pentru Investitii si Proiecte Europene

Va reamintim ca au mai ramas doua doua zile pentru a beneficia de discount la inscrierea firmei/ organizatiei Dvs. la Editia Extraordinara a Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene pentru relansarea sectorului IMM, ce se va desfasura, sub forma unui Salon National de Solutii Practice pentru Investitii si Proiecte Europene, la Complexul Expozitional ROMEXPO, in perioada 8-9 mai 2009.

IMM-urile pot obtine fonduri europene cu prefinantare de 35%

Ministerul IMM-urilor a lansat, spre dezbatere, ghidurile solicitantului pentru accesarea de fonduri europene pentru investitii in productie, cu un buget de 180 milioane euro, prin care firmele mici si mijlocii pot solicita finantare incepand din luna mai.

Fonduri europene pentru programe destinate resurselor umane

Proiectele finantate prin Fondul Social European pot primi in 2009 finantare de 100% din fonduri europene, in loc de maximum 85% cat fusese stabilit anterior, iar autoritatile romane trebuie sa transmita CE cat mai repede cum vor fi facute controalele pentru POSDRU, a anuntat luni Ministerul Muncii.

IMM-urile pot accesa 180 milioane euro din fonduri europene in 2009

IMM-urile pot accesa pana la 180 milioane euro din fonduri europene in 2009, a declarat ministrul pentru IMM, Constantin Nita.

Apicultorii au accesat doar 16,8% din valoarea fondurilor structurale

Apicultorii au accesat doar 16,8% din valoarea sprijinului financiar acordat prin Programul National Apicol, in anul 2008, cumuland o suma totala de 2.256.238, potrivit datelor furnizate agentiei NewsIn de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).

Inscrieri la cursul online de formare a expertilor in managementul proiectelor cu Fonduri Europene

Informam toate organizatiile si persoanele interesate ca va continua sa se desfasoare, in cooperare cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe CRISTEA”, Programul National de Formare Sistematica.

Extinderea flexibila a accesului mediului privat la finantarile Uniunii Europene

Va ducem la cunostinta pe aceasta cale ca – in prezenta reprezentantilor principalelor autoritati centrale de gestiune a fondurilor / schemelor de ajutoare de stat UE pentru economia Romaniei – am inaugurat cu deosebit succes pe data de 6 februarie la Bucuresti ATELIERUL INTER-ACTIV de IDEI, PROIECTE si INVESTITII INOVATIVE.