Diverse

Franklin Templeton va prezenta actionarilor noutati despre Fondul Proprietatea inainte de listare

Franklin Templeton, managerul de investitii si administratorul unic al Fondului Proprietatea (FP), va organiza pe 17 ianuarie o prezentare pentru actionarii FP despre apropiata listare la Bursa de Valori Bucuresti a Fondului.

Cu doar 20 de zile inainte de listare, niciun broker nu are dreptul sa tranzactioneze FP

Nici investitorii nu stiu ca pot tranzactiona doar prin intermediarii care au un aviz de la Depozitar Doar brokerii care au un aviz tehnic din partea Depozitarului Central (DC) vor putea tranzactiona actiuni Fondul Proprietatea (FP) dupa listarea acestora la Bursa pe 25 ianuarie, iar in prezent, cu trei saptamani inainte de acest moment, niciun broker nu are acest aviz, potrivit oficialilor DC.

Premierul vrea sa discute cu bancile flexibilizarea criteriilor de creditare pentru cei care au proiecte din fonduri europene

Desi Romania are posibilitatea sa cheltuiasca, pana in 2015, 33-34 miliarde euro de la Uniunea Europeana (19,2 mld euro pe componenta fondurilor structurale si aproximativ 14 mld euro pe componenta agricultura), insusi procesul de atragere a acestor bani impiedica o mai buna absorbtie a lor. “Etapele pentru aducerea banilor sunt destul de multe si de dificile, uneori: de la elaborarea proiectului, la aprobarea lui, la semnare, licitatie, implementare”, a declarat premierul in cadrul emisiunii "Actualitatea in dezbatere" de la Radio Romania Actualitati.

Despre asigurarea obligatorie a locuintei

In functie de tipul locuintei pe care o detine, fiecare roman va trebui sa plateasca 10 sau 20 de euro pe an pentru a-si asigura imobilul impotriva dezastrelor.

Fonduri structurale pentru sectorul audiovizual

Si societatile private din sectorul audiovizual pot obtine fonduri structurale nerambursabile.

Cum pot obtine un credit de investitii pentru achizitia de utilaje?

"Am o societate infiintata in 1999. In anul 2008 am avut un cifra de afaceri de 1041907 ron,si un profit net de 96290 ron. Sediul societatii se afla in mediul rural, activitatea principala fiind taierea si rindeluirea lemnului cod CAEN 1610.

CRM - mai mult decat o aplicatie

Expo Media organizeaza in data de 27 mai prima conferinta specializata de Customer Relationship Management.

Fondurile structurale accesate de IMM-uri in cadrul POS-CCE Axa 1 sunt zero

Fondurile structurale accesate de intreprinderile mici si mijlocii in cadrul POS - Cresterea Competitivitatii Economice Axa 1sunt zero, a declarat pentru NewsIn, presedintele Knowledge Management Institute Romania (Knomacons), Octavian ªerban.

Brand-ul care iti cucereste mintea castiga atitudine. Cel care iti va cuceri inima va castiga devotament.

Fundatia LEADERS in colaborare cu Cocoon Bucharest-Brand Advice&Design Solutions te provoaca sa iei initiativa si sa te implici in primul eveniment de leadership branding, Brandactivity in data de 20 Mai in Bucuresti la hotelul Radisson SAS.

Finantari pentru IMM-uri de 220 milioane euro in 2009

Fondurile alocate pentru sprijinul intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), atat din partea Uniunii Europene, cat si de la bugetul de stat, totalizeaza 220 milioane de euro in acest an.