CARDURI

Cum imi fac un card bancar virtual, online?

"Vreau sami fac un card online, ma puteti ajuta va rog mult?"

RASPUNS

La unele banci romanesti va puteti face online un card de debit virtual, pe care-l puteti folosi pentru plati, cu aplicatia bancii instalata pe telefon, precum si un card de plastic, obisnuit, pe care-l puteti primi prin curier, fara sa va deplasati la banca.

Se poate folosi cardul BBVA in Romania?

"Bună ziua, se poate folosi cardul de banca (BBVA) si in romania pentru depunere,retragere, plati Mulțumesc", intreaba un cititor.

Cardul este folosit la platile online de majoritatea romanilor

Peste 52% dintre români au folosit cardul bancar pentru efectuarea unei plăți la cumpărături online iar peste 41% dintre respondenți folosesc constant cardul sau un cont bancar pentru plata facturilor lunare, rezultă dintr-un sondaj realizat de CEC Bank în parteneriat cu comparatorul bancar FinZoom.ro, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:

Mi-au furat de pe cardul Raiffeisen 61.000 de lei, bani munciti in 16 ani de dascalie, iar banca nu vrea sa ma despagubeasca! Ce pot sa fac?

"Buna ziua. Am fost fraudată prin frauda de tip Phishing de suma de 61.100 RON. Tot cu email de actualizare a datelor ptr aplicația SmartToken a Raiffeisen Bank. 

Am făcut sesizări la banca, e dosar de frauda deschis la Polie. Am primul înapoi suma de 13. 300 RON de care nici nu am fost anunțată când mi i-au virat.

Bancomatul Postbank nu mi-a dat banii de pe card, dar i-a luat din cont. Ce pot sa fac?

"Buna ziua, in data de 16.02.2023 am fost la postbank la bancomat sa scot 1000 de euro după card ,in timpul acesta mi a dat eroare bancomatul și nu mi a dat niciun ban ,insa mi au fost Trași banii din cont,după asta am fost in banca și mi a dat o dovada ca și cum am dat sa scot 1000 și mi a DAt 0 euro domnul de la banca mi a zis ca in maxim 2 săptămâni am banii înapoi in cont,eu in timpul acesta am plecat in romania și nu am de gând sa ma mai întorc ,am încercat sa sun la ei ,le am trimis mail URI ,scrisori dar nu s a întâmplat nimic pana la ora actuala ,va rog dacă puteți sa ma ajutați cu ceva,Menționez ca am contul activ am acces la online Banking ,tot !", intreaba un cititor.

Cum pot vedea cati bani am pe card?

INTREBARE:

Cum pot vedea cati bani am pe cardul BRD?

Cum pot verifica daca am bani pe cardul Postbank?

INTREBARE:
 
"Bună seara cum ma puteți ajuta am cardul de la post bank dar nu mai am nimic pentru onlain acum locuiesc an anglia cum ami pot verifica cardul nu știu dacă mai am ceva pe cont și as vrea sa al folosesc la vara pentru ca asa vrea sa ma antorc anapoi a și un amănunt  uitat mia expirat an luna 12 2022 mulțumesc anticipat."

Unde pot trimite o cerere pentru trimiterea codului PIN pentru activarea cardului Euroline?

INTREBARE:

"Bună seara ! Mă scuzați de deranj ! Pentru un card de cumpărături Euroline , am primit codul pin și nu  am activat  cardul atunci, între timp codul a expirat . Va rog frumos , dacă puteți să mă ajutați cu un email unde sa trimit o cerere de retrimitere cod pin . Va mulțumesc !"

RASPUNS:

Ce fac daca am uitat ID sau parola la aplicatia Postbank?

INTREBARE:

"Bună am și eu un card postbank și nu știu pinul și nici id sau parola sa ma conectez la aplicație ma puteți ajuta?"

RASPUNS:

Stimate domn,

Daca nu aveti PIN-ul, nu puteti folosi cardul si nu puteti scoate bani de pe el. 

Ce fac daca am luat teapa pe internet (whatsapp, instagram)?

Intrebare: "Ce fac daca am luat teapa pe internet (whatsapp, instragram)?"

Raspuns: Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti blochezi cardul si sa anunti banca. Ulterior va trebui sa faci o plangere la politie.