Jumatate dintre romani detin inca actiuni

Depozitarul Central

Un numar de 60-70.000 de conturi sunt deschise la societatile de brokeraj, in timp ce numarul detinatorilor de actiuni este de peste 10,2 milioane, respectiv jumatate din populatia Romaniei, conform datelor prezentate joi de reprezentantii Depozitarului Central.

In Bucuresti sunt inregistrati in evidentele Depozitarului Central 1,048 milioane detinatori de actiuni (10,26 la suta din total), iar in Ilfov - 116.504 (1,14 la suta), a precizat directorul general al Depozitarului Central, Adriana Tanasoiu, citat de Rompres.

In fiecare din judetele Constanta, Cluj, Timis, Brasov, Iasi si Dolj sunt inregistrati peste 300.000 de actionari. La Bursa de Valori Bucuresti (BVB) sunt active aproximativ 30.000 de conturi (care au efectuat cel putin un transfer in ultimele noua luni).

Deveniti cuponari dupa programul de privatizare in masa in anii 90, romanii se pare ca nu au inca apetit pentru piata de capital. 'Estimam ca o parte dintre acestia vor prinde gustul pietei, iar numarul actionarilor din Romania se va reduce pentru ca Depozitarul Central sa revina la niste functii normale', a declarat directorul general al BVB, Stere Farmache.

O alta problema, care s-ar mai putea corecta la semnarea contractelor intre Depozitarul Central si emitentii listati la BVB este lipsa de date privind persoanele- detinatoare de actiuni - care au decedat si nu au succesori, cei care au plecat din tara, cat si despre actiunile ajunse prin mijloace neortodoxe in posesia altor persoane decat detinatorii de drept.

'Emitentul raspunde pentru corectitudinea evidentei actionarilor in registrul societatii. In contractul dintre Depozitarul Central si emitent trebuie precizata clar raspunderea celui din urma pentru 'starea de sanatate' a actionariatului.

Daca Depozitarul Central nu incheie contract cu un emitent, acel emitent va fi suspendat de pe piata de capital', a avertizat comisarul Victor Eros, membru al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM). Depozitarul Central a devenit complet functional pe 10 aprilie si asigura suportul logistic pentru evidenta, pastrarea si transferul in siguranta al instrumentelor financiare.


GhiseulBancar.ro

Taguri:

Alte stiri

157 comentarii

calin maria
13 Aug 2007

Buna ziua, Am din 1990 ca toti romanii,actiuni dar ca putini dintre ei,eu le-am pastrat.Optiunea a fost Automobile Dacia.Intrebarea este: cum as putea sa aflu valoarea unei actiuni acum dat fiind faptul ca nu locuiesc in Bucuresti ci in Mangalia.

mladin florin
13 Aug 2007

Buna ziua,si eu am actiuni la Automobile Dacia.Daca se poate as dori si eu sa aflu la ce pret si unde pot sa le vand.Va multumesc.

Dragos Cadir
14 Aug 2007

Buna ziua,din pacate nu mai stiu unde am plasat actiunile in 1990.Pot intra in posesia acestei informatii?

Cornel
13 Oct 2007

Am actiuni la comet ,cum aflu si eu valoarea lor sau cum dau de iei

brebu florentina
15 Nov 2007

Azi 14.112007,am fost sa-mi vand cele 38 de actiuni pe care le detin la SIF muntenia si nu am putut deoarece cei de la singura noastra firma de vanzarii actiunii din Caracal sunt niste mitocanii si dau relatii printre dintii ba motivand ca atunci cand am avut actiiunile au fost pe numele de fata iar dupa casatorie e normal sa am alt nume.Mi sa spus sa ma duc la Depozitarul Central atat si nimic mai mult.As dori sa imispune-ti cum pot sa procedez,fara a mai ajunge la Bucuresti deoarece posibilatiile sunt limitate si pe deasupra mai am si o mama foarte bolnava . Cu multumirii!!!!

calderone
29 Nov 2007

unde pot afla valoarea unor actiuni pe internet....un site ceva...?

Damian Iulian
2 Dec 2007

Datorita faptului ca sunt actionar la Automobile Dacia,as dori sa fiu informat cum pot beneficia de dividentele aferente din partea societatii .

stanciu iustina
27 Jan 2008

Sunt actionar la Automobile Dacia si as dorii sa stiu daca se primesc ceva dividente,sau daca se vand actiunile si cu cat?

calin mihaela
20 Mar 2008

Buna ziua, si eu detin actiuni la Automobile Dacia si as dori sa cunosc mai multe lucruri despre aceste actiuni, respectiv : se ofera dividente, se pot tranzactiona la bursa etc.

BARBU VASILE
26 May 2008

Sint actionar la AUTUMOBILE DACIA si as dori sa stiu daca se dau dividente,sau daca as vrea sa vind actiunile ce valoare ar avea.

nicotnt
31 May 2008

Automobile Dacia nu mai e listata la bursa, deci nu se pot tranzactiona actiuni. Dividente nu se mai dau de ani de zile si probabil ca nici in viitorul apropiat. Singurul loc unde se pot vinde actiunile, cu toate ca si ei nu sunt interesati de achizitionarea lor, e la cei de la Dacia-Renault. Valoare pe care o acorda /actiune e de 0,1 RON, ADICA MAI NIMIC!

Frunzea Ioan Viorel
29 Jun 2008

Buna ziua. Am si eu ceva actiuni la hotel Palace sinaia si asi vrea sa mai cumpar sau sa cumpar ceva actiuni in alta parte. cu alte cuvinte asi dorii sa investesc ceva bani dar sunt un novice in acest domeniu. Cum pot realiza acest lucru? Va multumesc anticipat

adrian
7 Jul 2008

buna ziua! Am si eu actiuni la automobile dacia din MIOVENI si nu stiu ce sa fac cu ele mai au vreo valoare? le cumpara cineva? sau le pastrez de geaba? va multumesc!

mariana
26 Sep 2008

Buna ziua. Am un certificat de actionar cu 890 de actiuni la Automobile Dacia Arges. As dori sa le vand. ma puteti ajuta cu informatii in legatura cu aceasta? Daca se vand , unde le pot vinde si cat este pretul? mentionez ca sunt din bacau.

ionut
24 Oct 2008

si eu am actiuni la automobile dacia si as vrea sa le vand cat costa si ce alceva as putea sa mai fac cu ele . cat costa una cu intru in posesia informatiei va multumesc

nony
15 Nov 2008

si eu am actiuni la automobile dacia si as vrea sa le vand cat costa si ce alceva as putea sa mai fac cu ele . cat costa una cum intru in posesia informatiei va multumesc

catalin
10 Dec 2008

am si eu un numar de 40 de actiuni la societatea comerciala CONVEX CONSTANTA din data de 13/7/96 si as vrea sa le valorific ati putea sa ma ajutati cu o informatie? va multumesc nr de telefon 0751622977

oprea eleodor
23 Jan 2009

Am si eu un certificat de actionar la sc.apemin zizin sa. si as vrea sa valorific si eu actiunile,am sunat la firma si mi sa spus ca cine se ocupa acuma cu actiunile este DEPOZITARUL CENTRAL BUCURESTI.Am incercat sa dau de ei dar nu am reusit.Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine cum credeti ca este mai bine,ar fi suficent si cu niste numere de tel.sau adrese de web.Va multumesc anticipat!

nony
17 Feb 2009

Buna ziua,si eu am actiuni la Automobile Dacia.Daca se poate as dori si eu sa aflu la ce pret si unde pot sa le vand.Va multumesc.

nicu
4 Mar 2009

am si eu actiuni la automobile dacia si as vrea sa aflu valoarea lor si cum pot sa le valorific? sotia mea nu a primit ceretificatul de actionar deoarece si-a schimbat domiciliu dupa casatorie iar ulterior nu am putut obtine nici o informatie despre certificat; are doar cerificatul de subscriere ; cum poate intra in posesia certificatului de actionar ? va multumesc

Saijari Maher
29 Apr 2009

Buna ziua, Detin actiuni la Hotel Complex Bucuresti si as vrea sa aflu daca se dau dividende pentru anul 2008 si valorea lor. Multumesc anticipat

catalin
12 Jun 2009

am 11.000 actiunii la hotel bucuresti si as dori sa le vand cine este interesat sa ma contacteze la tel 0723534477

dan
13 Jul 2009

Buna ziua, Cum se poat esa afla cate actiuni are o persoanal a firma Petrotrans SA Piatra Neamt si cat valoreaza ele?Titularul actiunilor poate cere aceste aspecte la firma? Firma este obligata sa-i dea informatiile corecte titularului? Multumesc

mihai
14 Jul 2009

am actiuni Daci,si as vrea sa aflu si eu cat costa o actiune.Va multumesc

cornel
24 Jul 2009

buna ziua. va rog foarte frumos datimi un mail,sunt actionar la automobile dacia,si vreau sa stiu ce pret are o actiune acum,vreau sa le vind. cu respect cornel

simona
6 Aug 2009

buna ziua.....detin 39 actiuni la S.C Foraj Sonde Comanesti....as vrea sa stiu daca mai valorifica ceva...

Marius
2 Sep 2009

buna ziua sunt din bucuresti si am si eu cateva actiuni la o companie de ulei dar nu am nici o idee unde as putea merge sa le vand sau sa obtin ceva informatii!ma poate ajuta cineva?

patru cristi daniela
9 Sep 2009

buna ziua.Am si eu actiuni la Automobile dacia.Cum pot afla daca se pot vinde si la ce pret?Va multumesc

SILVIA
17 Sep 2009

Buna ziua! Am si eu actiuni la sif muntenia cine poate sa-mi spuna si mie unde pot sa le vand ? Mentionez faptul ca eu locuiesc in tulcea. Va multumesc anticipat!

STOICA LIVIA
21 Sep 2009

Am un cupon de 912 actiuni la dacia pitesti.Ce-as putea sa mai fac cu ele?

Caragiu florin
22 Nov 2009

bunaziua?as vrea sa stiu daca mai valoreaza aceste actiunii spunetim va rog ce pot sa fac vad masmedia va lauda ca avetii vanzari si ma bucur si va incurajez.cu stima .asteptam cu totii raspunsu.nu mai bine

Mona
23 Nov 2009

Am doua cupoane de 912 actuni la Dacia Pitesti. As dori sa stiu si eu daca aceste actiuni mai valoreaza ceva, iar daca da, cat pe actiune? Va multumesc.

jozsa ritner
11 Dec 2009

Am si eu doua cupoane la Dacia Pitesti si as vrea sa stiu daca se dau dividente (de cand le am nu am primit niciodata nimic) sau daca mai valoreaza ceva?

huzuneanu petrica
20 Dec 2009

Am un cupon de 912 actiuni la automobile dacia pitesti.Ce-as putea sa mai fac cu ele? Vreau sa le vind. care e oferta

elenahd
18 Jan 2010

Daca doriti sa vindeti, la pretul pe care - l ofera firma renault ,(adica 91,2lei/912 actiuni) vi le cumpar.

Lefter Marius-Catalin
26 Jan 2010

Am si eu doua cupoane.Pe un cupon am 40 de actiuni la SC. Chiajna S.A., iar pe celalalt 275 de actiuni la Bere Rahova. Se mai poate face ceva cu aceste hartii, mai au vreo valoare? Va multumesc.

robert
26 Jan 2010

salut .... te rog ma contactezi pe zomora_robert@yahoo.com elenahd pt ca as vrea sa vb ceva cu tine in legatura cu actiunile de la dacia pitesti

valer
29 Jan 2010

buna ziua detin un numar mare de actioni la fabrica de bere rahova si as vrea sa le vand cine e interesat va rog contactatima la adresa de messenger vandy_060108 sau la numarul de telefon 0258/733142 multumesc

IANOS
29 Jan 2010

vand laptop asus k50c nou 2 ani garantie pret 12 mil in magazin e 19 mil contacteazama la adresa de messenger vandy_060108

hanganu vasile
1 Feb 2010

detin actiune la mecanica ceahlau si vreau sa ii aflu valoarea eventual sa o vand .cum procedez?

SAFTOIU-MOSORESCU ADRIAN
1 Feb 2010

Sunt actionar la institutia dvs. si as dori sa fiu informat de catre cineva abilitat sa ofere aceste infoRmatii la cat se ridica valoarea dividentelor mele aflate in prezent! Va multumesc de intelegere si imi cer scuze daca v-am apostrofat!

SAFTOIU-MOSORESCU ADRIAN
1 Feb 2010

Sunt actionar la institutia dvs. si as dori sa fiu informat de catre cineva abilitat sa ofere aceste informatii la cat se ridica valoarea dividentelor mele aflate in prezent! Va multumesc de intelegere si imi cer scuze daca v-am apostrofat!

gyony
16 Feb 2010

am si eu 1000 de actiuni la dacia pitesti si as dori sa aflu cat costa mailu meu e dinumaryan

just_boy94
24 Feb 2010

Buna Ziua am sie eu 1824 la Dacia Pitesti si as vrea sa stiu daca se mai vand si cu cat? va rog sa ma caontactati pe Just_boy94

mugur orosanu
3 Mar 2010

buna ziua eu si sotia nu am primit cupoane sau certificate de actionar cum putem afla daca avem multumesc

catalin
6 Mar 2010

Buna ziua,si eu am actiuni la Automobile Dacia.Daca se poate as dori si eu sa aflu la ce pret si unde pot sa le vand.Va multumesc.

florentina
14 Mar 2010

DETIN ACTIUNI LA SOCIETATEA DVS. DIN ANUL 1996 NU AM PRIMIT NICI UN DIVIDENT AS VREA SA STIUY VALOAREA DIVIDENTELOR SI DE UNDE LE POT RIDICA?? MULTUMESC

FLORENTINA
14 Mar 2010

detin actiuni la AUTOMOBILE DACIA PITESTI din anul 1996 pana in prezent nu am primit nici un divident as dori sa aflu valoarea dividentelor ce mi se cuvine? de unde pot ridica dividentele? daca aceste actiuni se pot vinde? si cat valoreaza? MULTUMESC sper sa raspunda cineva

GABI
15 Mar 2010

Se mai pot vinde actiunile sc AUTOMOBILE DACIA? Unde....?

Nica Daniel
6 Apr 2010

Buna ziua ma numesc Nica Daniel si am actiuni la Dacia Pitesti .As dori sa stiu daca se mai cumpara si unde trebuie sa ma duc .Va rog sa ma contactati la adresa de e-mail .

carmen
7 Apr 2010

Cum, cu cat si mai ales unde se pot vinde actiunile de la Automobile Dacia? Va rog dati-mi si mie un raspuns Multuesc mult!

Tot un Actionar
8 Apr 2010

FOARTE MULTE INTREBARI DAR NICI UN RASPUNS...NU VI SE PARE CIUDAT? MIE NU! M-AM INTERESAT SI ACTIUNILE DACIA NU MAI SUNT COTATE LA BURSA FAPT PENTRU CARE RESPECTIVA FIRMA CUMPARA ACTIUNILE OFERIND UN PRET DE NIMIC (0,1lei) SI NU CRED CA AR FACE CINEVA URIASUL EFORT DE A CHELTUI MAI MULT DECAT AR CASTIGA DE PE URMA ACESTEI VANZARI A ACTIUNILOR. INFORMATII CONCRETE, CITEZ "UN NUMAR DE 945 ACTIUNI ARE VALOAREA DE - ATENTIE!!! - 5,8lei DIN CARE SE VA IMPOZITA 16%, IAR VALOAREA NOMINALA A UNEI ACTIUNI ESTE DE 0.006lei". DACA NU AM FOST CONVINGATOR CHIAR VA ROG SA SUNATI...SI SA VA INTRISTATI. EU CRED K O SA PUN CERTIFICATUL DE ACTIONAR IN RAMA...CA AMINTIRE. A, SI ERA SA UIT NUMARUL ESTE 0248500000 - "VOCEA CLIENTULUI" SAU WWW.DACIA.RO LA SECTIUNEA CONTACT

sorin
12 Apr 2010

detin 280 de actiuni la santierul naval constanta si as vrea sa stiu care este valoarea acestora?

stanoiu catalin
23 Apr 2010

va rog sa-mi spuneti o societate care cumpara actiuni CONVEX..MULTUMESC

NOEA M
27 Apr 2010

DETIN ACTIUNI LA S.C. CONVEX S.A. -C0ONSTANTA, ROG DACA STIE CINEVA CARE ESTE MODALITATEA DE A VINDE ACESTE ACTIUNI, CARE ESTE SOCIETATEA CARE CUMPARA SI DACA EXISTA POSIBILITATEA DE A TRANZACTIONA LA BURSA CU ACESTE ACTIUNI. AM INTELES CA ACEASTA SOCIETATE ( MA MIR ) A DAT FALIMENT. MULTUMESC ANTICIPAT DACA MA VE-TI INFORMA.

NOEA M
27 Apr 2010

DETIN ACTIUNI LA S.C. CONVEX S.A. -CONSTANTA, ROG DACA STIE CINEVA CARE ESTE MODALITATEA DE A VINDE ACESTE ACTIUNI, CARE ESTE SOCIETATEA CARE CUMPARA SI DACA EXISTA POSIBILITATEA DE A TRANZACTIONA LA BURSA CU ACESTE ACTIUNI. AM INTELES CA ACEASTA SOCIETATE ( MA MIR ) A DAT FALIMENT. MULTUMESC ANTICIPAT DACA MA VE-TI INFORMA.

levitchi daniela
14 May 2010

detin actiuni la dacia si vreau sa stiu de cand incep sa se dea banii pe dividente.am inteles ca de anul acesta?se dau si din anii trecuti?va multumesc

paula
19 May 2010

buna ziua! am si eu niste actiuni pe care as vrea sa la vand.mi s-a spus de la depozitarul central bucuresti ca nu imi poate da mai multe informatii dcat ca trebuie ca eu sa ma interesez sa caut un cumparator.ma poate ajuta cineva?sau e cineva dornic sa le cumpere?va rog sa ma contactati la nr de tel 0724 11 42 76 sau 0768 390 234

gundisch alina
20 May 2010

Am certificat e actionar eliberat in data de 03.10 1996 este inscris cu numele de fata Nagy Alina si as vrea sa stiu cit valoreaza si daca pot sa il vind si unde?

dana ionescu
5 Jun 2010

detin actiuni la dacia si as vrea sa stiu daca se dau dividente si cat valoreaza actiunile

nechita iulian
12 Jun 2010

sunt detinator de actiuni la SC CARMIN SA.mai exista firma?sau mai au valoare actiunile astea?daca stie cineva va rog sa-mi spuna si mie.multumesc/

actionar dacia
1 Jul 2010

de tot rasul dividente dacia 2,52 ron din care mai opreste si banca comision deci ramai cu 2 rom dividente. rusine

Marius
29 Jul 2010

Buna ziua! Problema mea juridica nu este una foarte complexa sau spinoasa, insa, necunoscand foarte bine procedurile legale, ma aflu intr-un soi de impas si nu stiu ce sa fac. Voi incerca sa fiu succint si inteligibil. In anul 1993, am primit O ACTIUNE de la compania de stat ULEI MUNTENIA. Dividente a cate 41 de actiuni. Ulterior, societatea cu pricina a fost falimentata si privatizata, intrand astfel sub tutela colosului Bunge, producator mondial de uleiuri. Undeva in jurul anului 2004, Bunge a lichidat societatea ULEI MUNTENIA, ea nemaiexistand in prezent sub nici un fel de forma. Compania Bunge nu a parasit teritoriul Romaniei, dimpotriva chiar, facand diverse demersuri si achizitii pentru a spori productia locala de ulei si produse agricole. Intrebarea mea este daca dividendele pe care le posed mai pot avea vreo valoare, sau inca de la privatizarea societatii, ele si-au pierdut orice greutate monetara?. Nu m-am interesat inca la nicio instanta avizata, insa va intreb la modul aboslut general daca intr-o situatie ca a mea, niste astfel de bilete pot sa mai insemne ceva pentru cineva? Va multumesc pentru ajutor!

catalin
30 Jul 2010

am si eu un numar de actiuni de980 la dacia pitesti .Cum pot vinde aceste actiuni?In romania pe criza?

elisabeta
5 Aug 2010

detin actiuni la sc palace sinaia si as dori sa stiu care este pretul de vanzare per / actiune, deoarece doresc sa le vand in euro.

NITU STELUTA
15 Aug 2010

SI EU AM ACTIUNI LA SC PALACE SINAIA ,MA INTERESEAZA CARE AR FI PRETUL DE VANZARE SI DACA ESTE CINEVA INTERESAT SA LE CUMPERE.

relu
22 Aug 2010

detin certificat de actionar din 02 10 1996 am primit dividente 2 ani 6 lei bani de atunci si nu am mai primit nici bani nici informatii despre aceste actiuni in numar de 912 , mai sunt valabile aceste actiuni va rog daca se poate o informatie despre aceste actiuni va multumim.

voicu ionel
15 Sep 2010

Detin un certificat de actionar din 09.07.1996 la Petrotel. Ma intereseaza care ar fi pretul de vanzare si daca este cineva interesat sa la cumpere

necula marian
19 Sep 2010

buna ziua ma numesc necula marin sunt actionar la dacia pitesti,cum putem si noi sa le vindem sau sa luma legutura cu cei de la dacia pitesti.va multumim

Cristian
23 Sep 2010

Poate va e de folos link-ul urmator : http://daciagroup.com/actionariat/modalitatile-de-vanzare-a-actiunilor-dacia.html 2. Actiunile nu mai sunt cotate pe bursa de valori. Puteti verifica pe www.bvb.ro

Andreea
17 Oct 2010

Buna ziua.Detin actiuni la Rulmentul Brasov.Le pot vinde si primi bani pe ele?Daca da,cum si unde.Astept raspuns.Multumesc.

minea marian
19 Oct 2010

detin actiuni la sc bere rahova, valoreaza ceva.

cristocea
4 Nov 2010

eu am vandut cupoanele dupa ce le-am primit pe strada.cum pot afla daca mai detin ceva.multumesc anticipat.

maria
25 Nov 2010

ce valoare are 1 actiune la sif 2moldova si trebue pentru vinzare

negraru ana
29 Nov 2010

detin actiuni la SC Comvex SA si doresc sa le vand, cum procedez?

doroftei lucia
5 Dec 2010

Marius Virgil a primit la 18 ani un cupon la Automobile Dacia, cum poate primi dividentele cuvenite ? am aflat ca anul acesta se acorda dividente..

ionut
7 Dec 2010

va rog sa imi spuneti cu cit se vind sau um pot primi dividente si unde ma pot interesa

raluca
8 Dec 2010

as vrea sa stiu si eu cam care este pretul a 912 de actiuni automobile dacia..... si as mai vrea sa stiu si un nr de tel daca se poate unde pot afla mai multe detalii

george
9 Dec 2010

buna ziua.am 975 de actiuni la SIF Muntenia.vreau sa le vind.astept o oferta.

Axin Gabriela
20 Dec 2010

Buna ziua. Am actiuni la SC Comvex SA Constanta si doresc sa le vand. Ma intereseaza pretul unei actiuni si cum procedez ca sa vand, adica cui ma adresez.

jony
26 Dec 2010

daca este cineva interesat sa cumpere actiuni la SC APROMAT SA ARAD .adresa contact luneta1969@yahoo.com

gigi
23 Jan 2011

sunt tare dezamagit de felul acesta de comentaii. chiar nu exista nimeni sa poata face ceva in directia asta. daca sunt atit de multi actionari cum au putut francezii sa dicteze la dacia. ceva nu este in regula.

relu
25 Jan 2011

pentru ca suntem prosti!!!

iolanda
3 Feb 2011

AM ACTIUNI LA COMVEX CONSTANTA SI AS DORI SA LE VIND . NU STIU UNDE SA MA ADRESEZ PENTRU VINZARE DACA MA PUTETI AJUTA MULTUMESC

sterie valentin
19 Feb 2011

detin mai multe actiuni la dacia colibasi si doresc sa le vind si as dori informatii in acest sens daca se poate.

sterievalentin
19 Feb 2011

telefonul meu este 0720688542, Email sterievalentin@yahoo.com, doresc sa vind actiuni dacia colibasi

munteanu lucian
19 Feb 2011

detin mai multe actiuni la peco si doresc sa o vand , sau informatii in acest sens 0726800128

radu
22 Feb 2011

buna ziua.detin actiuni la fabrica de medicamente din cluj. cum as putea sa le vind? unde sa apelez? si cit costa o actiune? 0761749899

Diaconu Ilie Iulian
17 Mar 2011

Buna ziua.detin certificat actionar cu 912 actiuni la automobile dacia din 03.10.1996. Doresc sa stiu cum as putea sa le vand si cat costa o actiune? 0723132394

Sandu Vasile
21 Mar 2011

In baza Certificatului de Actionar inregistrat sub Nr.10365703 din 01.10.1996 emis de Automobile Dacia Colibasi cu un numar de 912 actiuni,ca titular al acestor actiuni nu am primit dividende pentru acestea. 1.Doresc sa stiu daca se mai dau dividende si care sunt demersurile ce trebuie facute in acest sens ? 2.Daca se pot vinde aceste actiuni si este cineva interesat sa le cumpere la voaloarea tranzactionate pe piata? Astept raspuns la adresa de e-mail: sandu_vasile58@yahoo.com sau nr.tel. 0733 942 933. Va multumesc pentru intelegere!

ELENA CRAIOVA
26 Mar 2011

Sunt actionar la Automobile Dacia si astept un raspuns de la cei care stiu despre dividendele de la Dacia, despre alte date de contact privind actionariatul. Stiu ca revendicarea dividendelor se face pe ultimii 3 ani, deoarece se pot prescrie.Astept un raspuns la adresa de e/mail elenagrecu2006@yahoo.com Va multumesc anticipat!

alexandrescu c.
11 Apr 2011

Eu inpreuna cu familia suntem actionari la hotel Palace Sinaia din 1990.As dori sa stiu daca am beneficiat sau voi beneficia de pe urma acesrora Va multumesc.

viorica
27 Apr 2011

Am si eu actiuni la o fabrica care nu mai exista.Ma poate informa cineva cum sa procedez pt. a intra in legalitate cu aceste actiuni sau daca mai au valoare.........

Paladescu Virgil
12 May 2011

Am mostenit doua certificate de actionar la Romfelt (tesaturi pisla) str Ziduri intre vii Buc. Am ridicat dividende in 1996 si 1997 .Am scris la firma care mi-a raspuns ca nu sint actionar la ei si sa mai caut.Depozitarul central la care m-am adresat mi-a comunicat ca firma s-a retras de la bursa din 2006 si sa ma adresez direct la ei. Am sunat din nou la firma si am vorbit cu actionarul principal care mi-a spus ca el a cumparat firma in 2006 si nu mai are treaba cu mine, inchizindu-mi telefonul. Culmea este ca persoana de la care am incasat dividendele este administrator la aceasta firma. Cum procedez totusi?

Ionut
19 May 2011

Buna ziua am si eu o intrebare detin niste actiuni la Petroutilaj Campina sh la GES si as vrea sa aflu ce as putea face cu ele???

CRISTIAN
1 Jun 2011

Buna ziua Detin si eu si sotia actiuni la UMEB SA . Unde ma pot informa cat valoreaza si unde le pot vinde

Andon Mela
9 Jun 2011

Am si eu un certificat cu 912 actiuni la Automobile Dacia Pitesti pe numele mamei mele care are 89 ani si am procura sa le vand fiindca nu a primit nici un ban decand le are la Dacia.Va rog sa-mi spuneti cui sa ma adresez ,deoarece este delistata de la bursa iar eu locuiesc inj bucuresti si nu in Pitesti ca sa merg zilnic acolo. Multumesc . mela

cosmina
14 Jun 2011

buna ,in legutara cu aciunile astea care se pare ca nu mai au nici o valoare am si io la vinalcol unde pot sa le dau .undeva in arad se poate si cam cum e pretul sti cineva mersi

lucian
28 Jun 2011

buna ziua am si eu niste actiuni la SC.ROCLIP SA Fagaras jud bv unde ma pot informa cat valoreza si unde le pot vinde ma puteti gasi la e-mailul armenciuionut@yahoo.com

BURLANAURELIA
5 Jul 2011

Sunt actionar la PETROTEL CU 39 actiuni si vreau sa le vand.Daca intereseaza pe cineva,rog sa ma contactati la adresa de meil burlanaurelia@yahoo.com.

daniela
7 Jul 2011

detin actiuni la dacia si au spus ca in 2010 dau banii pe dividente .eu una nu am primit nimic si in afara de asta nici nu se pot vinde pt ca nu sunt bagate la bursa .deci noi care detinem actiuni la dacia ce facem cu ele?va multumesc

Cristina Iwanetzki
11 Jul 2011

Buna ziua, detin 922 de actiuni din 1997 la DACIA. Ma puteti informa ce pot face cu certificatul de actionar? Multumesc anticipat.

DRAGUSIN ANDREEA
25 Jul 2011

detin 952 actiuni la frima FLAMURA din anul 1996, nu am luat dividende nicodta, frima inca activeaza....se pot vine aceste actiune...ma poate ajuta cineva sa imi spuna pretul/ actiune.Va multumesc

Vitcu Toader
27 Jul 2011

Detin 3000 de actiuni la Dacia,ma puteti informa cum le pot valorifica?

Ciobanu Alexandru
27 Sep 2011

detin 1824 actiuni dacia m-ar interesa unde le-as putea vinde. m-ar interesa cu cat se dau per buc. ma puteti contacta la nr de tel 0746237624 sau pe emailul ciobanu_gabriel91@yahoo.com

saftoiu-mosorescu adrian
28 Sep 2011

Datorita faptului ca sunt actionar la Automobile Dacia,as dori sa fiu informat cum pot beneficia de dividentele aferente din partea societatii .

lucian29
9 Oct 2011

Buna ziua m-ar interesa si pe mine cum aflu valoarea actiunilor la Electromontaj Bacau deoarece nu am mai primit devidente de aproape 7ani Va multumim!

constantin geta angela
6 Nov 2011

buna ziua.am si eu o actiune la dacia colibas si ma intereseaza daca o pot vinde si cu cat?

ciureaiulian
6 Nov 2011

buna ziua.tatal meu este decadat de aproximativ 22ani. si am aflat ca detinea niste actiuni....cum pot afla unde...???multumesc!

alexa
27 Nov 2011

am si eu niste actiuni la foraj-sonde stiti cum pot sa le vand si eu?

motocan bianca
9 Dec 2011

buna ziua,am si eu o actiune la Palace Sinaia si as vrea sa le vand,dar nu stiu unde pot afla detalii..un nr de telefon sau ceva..biamotocan@yahoo.com.multumesc

FRENTESCU LAURIAN
13 Jan 2012

Am si eu actiuni la ASTRA CALATORI si incercind sa aflu care este situatia lor .....surpriza ! Mi se raspunde ca le-au rascumparat fortat acum 8 ani ,deci fara voia mea .Atentie deci la urmatoarea ticalosie romaneasca : majorare de capital urmata de diminuare prin rascumparare fortata a micilor detinatori fara incunostiintarea acestora ,urmata de anularea actiunilor .Termen de revendicare : 10 ani ( Cod civil ) cine nu se trezeste e furat cu acte in regula !

ROGALSCHI EUGEN
13 Feb 2012

MCNWV AM SI EU NISTE ACTIUNI LA DACIA PITESTI VA ROG SA IMI SPUNETI SI MIE CUM POT SA LE VAND SI LA CE PRET SUNT VA ROG

STANICA PETRONELA PAULA
25 Mar 2012

AM CEVA ACTIUNI LA DACIA PITESTI.UNDE SI CUI MA POT ADRESA PENTRU A GESTIONA ACESTE ACTIUNI (DIVIDENDE SAU VANZARE).MENTIONEZ CA LOCUIESC IN FALTICENI jud.SUCEAVA. MULTUMESC.ASTEPT RASPUNSUL PE ADRESA DE E MAIL.

budris
13 Jun 2012

am si eu un nr de 276 actiun bagate la bere rahova din 1996 si as vrea sa stiu si eu ce intampla cu ele ne da cineva ceva dividente sau ma rog ma poate lamuri si pe mine cineva astept raspuns pe adresa mea va multumesc

ioan
11 Sep 2012

am recipisa de confirmarea cererei de schimb pentru firma Kandia Timisoara dar cum trebuie sa intru in posesia certificatului de actionar cine stie sa imi spuna si mie asa ceva astept raspunsul pe adresa de mes gherga_i@yahoo.com

nenu gina
29 Sep 2012

am si eu un nr. de 912 actiuni la automobile dacia-arges.as vrea sa stiu daca se mai dau dividende din partea firmei.

stefan
30 Sep 2012

buna ziua,poate cineva sa-mi spuna daca se pot recupera dividendele din anii trecuti?Au trecut 17 ani si n-am luat nimica,iar societatea unde am depus actiunile merge binisor.Eu mai sper...

Narcis
31 Oct 2012

Buna ziua!Am si eu 890 actiuni la Automobile Dacia Colibasi si as vrea sa stiu si eu ce pret au pt ca vreau sa le vand,ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat

dudu emilia ionela
15 Nov 2012

Buna ziua!Am si eu 912 actiuni la Automobile Dacia Colibasi si as vrea sa stiu si eu ce pret au pt ca vreau sa le vand,ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat

Ioana
21 Nov 2012

Buna ziua! Dividende pt Automobile Dacia se pot lua de la orice sucursala BRD daca aveti certificatul de actiuni si buletinul. Pt mai multe detalii vizitati www.daciagroup.com in sectiunea despre noi actionariat. Nu se vand pt ca nu este listata la bursa.

Lili
15 Feb 2013

Buna ziua! Am in posesie actiuni de la firma Brafor Brasov. Stie cineca pretul actiunilor si unde le-as putea vinde?

cristina
26 Mar 2013

intrebare: daca nu am ridicat dividendele de la SIF muntenia din 2009, ce sanse am sa primesc ceva retroactiv?

Niculescu Eleonora
25 Apr 2013

Buna ziua, Mama mea are 40 de actiuni eliberate in anul 1996 la Societatea Comerciala NORD.(Hotel Nord). Va rog sa-mi spuneti unde le putem vinde sau daca se mai primesc dividente. Amintesc ca nu mai locuim la adresa inscrisa pe Certificatul de actionar. Va multumesc cu mult respect.

petre eugen
10 Aug 2014

Buna ziua! am actiunile familiei la umeb astia nu mai dau nici un fel de de relatie despre ele ,m-au trimis pe str. Francisc 21-23 am intrat pe net am luat telefoane am sunat dar telefoanele nu exista. Va rog frumos daca este posibil o infomatie unde ma pot interesa de ele. Va multumesc!

SANDU
14 Jul 2015

Dtin actiuni la BERE RAHOVA SA , cum fac sa le vind.

Romascu Octav
22 Jul 2015

Buna ziua! Am din 1991 actiuni la SANTIERUL NAVAL CONSTANTA. Cum pot sa le valorific?

Sorin
24 Aug 2015

Buna ziua, am actiuni la electromontaj bucuresti, cumparate de tatal meu in 93-94 la privatizare. Azi sunt pe numele meu si as dori sa le vand, de preferinta unui prieten. Se poate? Tatal meu imi spunea ca nu pot fi vandute unui persoane care nu a lucrat la electromontaj.

Munteanu Cornel
24 Aug 2015

Detin actiuni la Dacia Pitesti si nu am luat niciodata dividente. As dori sa ma informati care este valoarea unei actiuni, de unde pot lua dividendele sau unde le pot vinde. Multumesc.

sofran ioan
5 Oct 2015

buna ziua,am si eu o intrebare si sper ca voi primi un raspuns.Sint actionat la combinatul metalurgic tulcea nu am primit niciodata dividente,as dori sa stiu daca figureaza undeva,si undr ma pot interesa.....va Multumesc

baciu
28 Nov 2015

am 98000 actiuni la SC zimbru iasi (Fabrica de bere Iasi ) cumparate cu mii de dolari, bani împrumutati ,iar ca mine mai sînt vreo 200 actionari dar nu mai stim nimeni nimic despre aceste actiuni, pentru ca venit acest ciobanu de la onesti a cumparat 50% din actiuni, a darmat toata fabrica avindut toate bunurile fabrici, iar noi am ramas cu actiunile care valora jumatate din valoarea fabrici. Deci el a cumparat fabrica la jumatate din pretul ei, pentru ca cealalta jumatate era platita de noi actionari ,si nu ne mai baga nimeni în seams.Deci noi care am ramas actionari cu 50% din valoarea fabricii, chiar nu ne mai poate ajuta nimeni,pentru aceasta nedreptate (jar,furt)a supra noastra a celor care sîntem actionari cu acte în regula pentru care am platit cu bani adusi de acasa, împrumutati de la rude, banci, prieteni,oprit din salariu ani la rînd. VA rugam frumos daca stie cineva cui, unde sa ne adresam ajutatine dam jumatate din valoarea Actiunilor... (0757619521)ZuufCcT

Florin
2 Dec 2015

Am si eu actiunea la automobilul dacia pitesti nu am luat niciodat? dividende ce sa întîmplat cu ia sau cu cine pot sa iau leg?tur? pentru mai multe informatii mai exista.?

frantescu valeria
19 Feb 2016

am avut actiuni dar nu le-am valorificat niciunde pot sa mai dau de ele , si daca sotul este decedat cum pot sa le obtin.

vasile aurel
29 Feb 2016

Buna seara detin un certificat de actionar din 1996 de la fost PECO acum se numeste OMV PETROM ,avind 162 de actiuni la vremea aceea ,cum as putea sa dau de ei mai exact de valoare lor -va multumesc -astept un raspuns

Leonte Ion
17 Mar 2016

Am doua certificate de actionar Bere Rahova. Ma puteti ajuta cu un sfat ? Vreau sa le vand. Multumesc, Leonte Ion

ion-ene marilena
18 Mar 2016

Buna ziua.Am 2 certificate de actionar,al meu si al sotului, emise in 05.08.1996 de Compania de navigatie fluviala Romana Galati ,in valoare de 39 actiuni fiecare.Cum pot afla situatia lor? Va multumesc. N j

ion-ene marilena
18 Mar 2016

Buna ziua.Am 2 certificate de actionar,al meu si al sotului, emise in 05.08.1996 de Compania de navigatie fluviala Romana Galati ,in valoare de 39 actiuni fiecare.Cum pot afla situatia lor? Va multumesc. N j

remus nita
6 May 2016

Buna.Sunt actionar la dacia pitesti si nu am primit niciodata dividente.Cine ma poate informa ce se intimpla?

gadar viorel
7 May 2016

buna ziua am si eu o intrebare am 2 certificate cu actiuni la dacia pitesti ,nu am luat niciodata dividende ,care e situatia?cumpara cineva actiuni dacia sau dividendele cand se dau?

Dana
6 Jun 2016

Buna ziua ,atat eu cat si sotul meu detinem acele certificate de actionar la Automibile Dacia Pitesti.Am scris celor de la automobile si m au trimis la BRD acum 3 ani sa mi se calculeze cota per actiune.Dupa N calcule cu impozite cu tot mi se cuveneau 2,5 lei.Mentionez ca ne au trimis niste mandate postale cu cate 100 lei candva inainte de 2000.Poate are cineva informatii de actualitate ....Suntem interesati sa le vindem daca si asa nu se tranzactioneaza.

Dana
6 Jun 2016

Buna ziua ,atat eu cat si sotul meu detinem acele certificate de actionar la Automibile Dacia Pitesti.Am scris celor de la automobile si m au trimis la BRD acum 3 ani sa mi se calculeze cota per actiune.Dupa N calcule cu impozite cu tot mi se cuveneau 2,5 lei.Mentionez ca ne au trimis niste mandate postale cu cate 100 lei candva inainte de 2000.Poate are cineva informatii de actualitate ....Suntem interesati sa le vindem daca si asa nu se tranzactioneaza.

MINEA MARIAN
7 Jun 2016

Actiunile , BERE RAHOVA , ce valoare au ? Multumesc anticipat.

Vasile Coman
10 Jun 2016

Societatea Bere Rahova SA nu mai este listata la Bursa de Valori Bucuresti din data de 9 august 2006, intrucat se afla in procedura de faliment. Evidenta actiunilor unei societati listate la bursa este tinuta de catre Depozitarul Central: (www.depozitarulcentral.ro). Reprezentantii acestei institutii ne-au precizat urmatoarele: Detinatorii de certificate de actionar trebuie sa solicite eliberarea unui extras de cont de la sediul Depozitarului Central (Bd. Carol I, nr. 34-36, et. 3, sector 1, Bucuresti) sau sa trimita prin posta o cerere de eliberare a extrasului de cont...vedeti aici alte detalii: http://ghiseulbancar.ro/consultanta/am-mostenit-actiuni-bere-rahova-unde-ma-pot-adresa/4288

Aurel
19 Jul 2016

Am si eu 39 ac?iuni la Muntenia fabrica de ulei! Ce valoare au acum?

Coman V
22 Jul 2016

Buna ziua! Am gasit,intampator,print un sertar un Certificat de actionar din anul 1996 la Automobile Dacia,Jud.Arges.Mai valoreaza ceva la momentul actual! As dori sa le vand. Multumesc ! O zi buna!

carmen simona rachiteanu halalau
5 Aug 2016

Detin 2000 de actiuni la PECO Drodeta Turnu Severin.Cine a preluat actiunile Peco? Ce sa fac cu ele?

bolnavu lili elena
6 Sep 2016

Am cupoane la PETROM ce mai pot face cu ele acum?

Emica
28 Dec 2016

Am si eu ac?iuni la kandia Timi?oara si so?ul la Dacia Pite?ti cum ar trebui sa procedez sa primesc ceva dup? ele ? Va mul?umesc

acatincai alexandru
15 Jan 2017

Am si io 40 de actiuni de la anteco ploiesti si as dori sa stiu cat valoreaza si unde trebuie sa merg cu ele?

nicodim silvia
16 Jan 2017

buna ziua am certificat de actionar din 06.08.1996 la arpechim pitesti cum aflu valoarea actiunilor si cum asiputea ridica dividentele si de unde multumesc

RODICA
6 Mar 2017

buna ziua,detin actiuni depuse la Dacia Pitesti,cum pot intra in posesia lor? daca le mai cumpara cineva.,va multumesc.

ILINA GEORGETA
11 May 2017

detin 39 actiuni la AVICOLA Arges. Cum pot afla ce valoare au, daca pot sa incasaz dividende sau pot sa le vand?

Boja Tiberiu Nelus
21 Jun 2017

Buna ziua sunt actionar la S:C:ASTRA VAGOANE Arad impreuna cu sotia avind un pachet de 35 de actiuni fiecare ,am luat legatura cu depozitarul central mi s-a spus ca actiunile acestei societatii nu mai sunt tranzactionate prin depozitar.Am luat legatura si cu societatea respectiva S A Astra Vagoane Arad de aici comunicindumise ca nu suntem cuprinsi in baza de date ale actionarilor nu am luat pina in prezent nici un ban de pe urma acestor actiuni,cum se poate ca dupa atitia ani sa se spuna ca nu mai esti actionar si sa nu ti se dea dreptul pe care il ai prin document dat de catre statul Român unde specifica ca esti proprietarul a....actiunii nominative platite integral in cadrul Programului de oferta publica aL FPPI dinperioada 29.03-02.05.1995 cu valoare nominala de 25000 lei fiecareavind nr de ordine de la...........pina la......,.document cu nr de ordine parafat si semnat de managerul societatii de la aceea data. Poate cineva sa ma lamureasca si sa-mi dea un sfat in legatura cu aceasta problema. Va multumesc!

STETCO LUMINITA
28 Jul 2017

Buna ziua as dori sa stiu ce as putea face cu actiuni din 1994-1995 si unde le_as putea depune sau vinde. Va rog daca imi puteti da un sfat contactatima la nr. 0754576798

Achim Dorel
4 Feb 2018

Buna seara. Am 2 certificate de ac?ionar a câte 162 de ac?iuni fiecare,la Peco Drobeta Turnu Severin. Poate s? m? l?mureasc? cineva,ce se mai poate face cu ele? Mul?umesc anticipat!

Ioan
13 Apr 2018

Bun? ziua. De?in un Certificat de Ac?ionar de la SC MOBSTRAT SUCEAVA , mai au vreo valoare,m? poate ajuta cineva v? mul?umesc.

Malaescu Claudiu
21 Nov 2019

Cump?r ac?iuni Dacia Pite?ti. Ofer maxim 0.4 Ron (40bani) pe ac?iune, de 4 ori mai mult fata de pre?ul de la delistare de pe bursa. 0748101007 Claudiu Malaescu

Posteaza un comentariu