Garanti Bank promoveaza cardul de credit Bonus Card, cu care se pot face cumparaturi in rate fara dobanda

Garanti Bank anunta lansarea unei campanii promotionale pentru Bonus Card, un produs unic în România și cel mai complex instrument de plată din piață, atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți, dupa cum precizeaza banca intr-un comunicat.

 

Este vorba de faptul ca posesorii acestui card de credit pot face cumparaturi pe care sa le plateasca in 12 rate fără dobândă, în timp ce shopping-ul le aduce până la 10% bonus pentru fiecare cumpărătură în oricare din cele peste 5.000 de magazine partenere și 0,3% în orice alte magazine din România sau din străinătate. Bonusul acumulat reprezintă bani care apoi pot fi folosiți pentru cumpărături gratuite în oricare din magazinele partenere, precizeaza banca intr-un comunicat.

 

Garanti Bank anunta ca lansează noua campanie Bonus Card, prin care persoanele care aplică pentru un card de credit pot câștiga, prin tragere la sorți, 5.000 de euro. Campania "O viață plină cu Bonus Card" a inceput pe 3 noiembrie și se va derula până la finalul anului, urmând să se încheie pe 31 decembrie.

 

Campania se desfășoară în cadrul platformei de comunicare "Your World. Your Way", prin care posesorii de card sunt invitați să descopere povestea prim-balerinei Monica Petrică și pe cea a pilotului Andrei Mitrașcă, primul roman care a participat la celebra cursă Pikes Peak, dar și să își trăiască propriile vise. Tot ce trebuie să facă este să aplice pentru un card de credit Bonus Card și să se înscrie în cursa pentru premiul constând în 5.000 de euro.

 

“Fiecare lucru nou vine cu o poveste. Cea mai frumoasă este cea pe care ajungi să o trăiești tu însuți. Aici intervine Bonus Card, transformând poveștile în realitate. În acest sens, am conceput o nouă campanie pentru clienții noștri, cu scopul de a-i ajuta să își îndeplinească visele și să își trăiască viața la maxim”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank. 

 

Cei interesați să devină posesori de Bonus Card Classic, Bonus Card Gold, Bonus Card Platinum sau WWF Bonus Card, pot aplica pe club.bonuscard.ro, la oricare dintre cele 81 de agenții ale Garanti Bank din țară sau la reprezentanții băncii. Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe http://club.bonuscard.ro/Regulament_campanie.pdf

 

Platforma de comunicare "Your World. Your Way" este dedicată posesorilor de card, care acum pot face parte din clubul select al deținătorilor de Bonus Card. Pentru a beneficia de cele mai bune oferte, posesorii de card sunt invitați să acceseze www.bonuscard.ro pentru a afla noutăți despre campaniile curente derulate împreună cu magazinele partenere, precum și pe http://club.bonuscard.ro/, pentru informații legate de campania "O viață plină cu Bonus Card".


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu