Cum se pot obtine credite pentru IMM-uri nou-infiintate (start-up)

“Va rog sa-mi spuneti daca exista o banca (si care ar fi aceea) care acorda credite pentru IMM infiintat de mai putin de 12 luni”. Exista banci specializate pe finantari acordate intreprinderilor mici si mijlocii, ba mai mult, chiar si o firma nou-infiintata (start-up) poate sa obtina un credit, e adevarat, in conditii mai restrictive, intrucat riscul este mai mare. Conform statisticilor, riscul de a da faliment este mai mare in primii ani de activitate ai unei firme, asta incat bancile isi iau masuri de siguranta.

Mai exact, este vorba de garantii suplimentare, pentru a recupera creditul in cazul falimentului, precum si sume limitate ce se pot obtine printr-un astfel de credit start-up.

Dar sa vedem un exemplu, concret, dupa cum v-ati obisnuit. Banca Transilvania este una dintre bancile specializate pe credite oferite IMM-urilor si s-ar putea spune cu certitudine ca este una dintre primele banci dupa volumul de finantari acordate firmelor. De asemenea, Banca Transilvania este a 5-a banca din Romania dupa valoarea activelor, cu unele dintre cele mai multe unitati.

Concret, Banca Transilvania acorda firmelor cu o activitate de mai putin de un an un credit de investitii denumit Start-up.

Banca Transilvania finanteaza si firmele nou-infiintate

Creditul Start-Up se adreseaza firmelor infiintate intr-o perioada de maxim 6 luni de la solicitarea creditului, sau firmelor care desi au fost infiintate intr-o perioada mai mare de 6 luni, nu au inregistrat venituri din exploatare in contabilitate, dupa cum ne-a precizat reprezentantul bancii, domnul Daniel Szekely.

Creditul poate fi acordat si utilizat pentru oricare dintre cheltuielile necesare demararii afacerii finantate, atat pentru investitii cat si/sau numai pentru capital de lucru, conform planului de afaceri prezentat.

Contributia dumneavoastra va consta in:

- 25% din valoarea investitiilor pe care doriti sa le realizati, atat cash cat si in natura
- depunerea unei sume de minim 10% din valoarea creditului in contul firmei deschis la BT, in vederea asigurarii sumelor necesare pentru plata dobanzilor si comisioanelor din perioada de gratie.

Pentru un credit pana la 35.000 RON, garantarea se poate realiza cu bunul achizitionat din credit, cu conditia sa poata fi evaluat si asigurat, sau o ipoteca.

Pentru un credit cu valoarea cuprinsa intre 35.000 ron si 87.500 lei este necesara garantarea cu o ipoteca pe un spatiu cu destinatie locativa.

Veti avea nevoie si de 2 giranti.

Termenul de rambursare al creditului este de maxim 60 de luni, in rate egale lunare, cu o perioada de gratie de maxim 6 luni.

In privinta costurilor, acestea depind de structura de garantii si de tipul afacerii demarate si porneste de la o dobanda de 18,5% p.a. in lei si un comision de acordare 2,5%. Banca pregateste reducerea in urmatoarea perioada a pretului acestui produs.

Pentru informatii detaliate despre acest produs ne puteti contacta la adresa: contact@ghiseulbancar.ro sau adresati-va direct consilierilor Bancii Transilvania, la cea mai apropiata unitate bancara.

Ghiseul Bancar

Alte stiri

84 comentarii

ioan
8 Oct 2007

Ioan marius roberto este numele meu sunt administratorul firmei SC Mixed Brand S.R.L firma nou infiintata avand 2 asociati .intrebare:puteti sa ne acordati un credit ?si care ar fi ce-a mai mare suma care puteti sa ne oferiti si in cat timp? va multumesc

Olteanu Florin Stelian
21 Oct 2007

Pentru o firma nou infiintata cum pot sau cine imi poate acorda un credit de aproximativ 50.000 euro??? va multumesc.

murariu mihaela
5 Nov 2007

Pentru o firma infiintata in iulie 2007 , care a inceput activitatea in luna august 2007 , pe care s-a facut leasing pentru 2 dube la inceputul lunii august si care la 31.10.2007 deja inregistreaza profit activitatea fiind de transport intern de marfa si intermediere transporturi, firma avand in acest moment cateva contracte ferme incheiate cu diverse firme de distributie sau de curierat, ce credit credeti ca ati putea sa-i acordati ?Fiind totusi la inceput am dori sa mergem mai departe cu investitiile avand nevoie de macar inca 1 camion care este ceva mai scump , si chiar de lichiditati pana la intrarea in normal cu rulajele (respectiv incasari-plati).

Constantin
2 Dec 2007

Care trebuie sa fie vechimea minima a unei firme nou infiintate ( microintreprindere 1-9 angajati) pentru a se acorda un credit nerambursabil, care este valoarea maxima a acestui credit, de unde se pot obtine mai multe informatii (site pe internet, banca,...) ? Va multumesc.

ileana
4 Dec 2007

am infiintat o firma acum in noiembrie, cum as putea sa obtin o finantare in ideea in care am investit deja .....destul de mult

Anisoara.Anton
6 Dec 2007

cum se poate acorda un credit unei firme de constuctii nou infiintate pentru investitii

adrian tantas
8 Dec 2007

pentru o firma nou infiintata in decembrie 2007 as vrea un credit de 5000 euro nu am garantii imobiliare cu ,unde si cui sa ma adresez nr meu de tel este 0729219352 va multumesc

adriana
9 Dec 2007

pt. o firma infiintata de an de zile, cum pot achizitiona un credit pt cumpararea unui spatiu in care sa-mi desfasor activitatea de broker intermedieri financiare, firma nu a avut activatate.tel.0749017752

ionut
11 Dec 2007

Buna ziua! Pentru o firma nou infiintata in mai 2007 si in cxare am investit in jur de 5000 de euro dar nu am profit inca si nici garantii reale as putea sa obtin un credit? de la ce banca sau cum? as avea nevoie cam de inca atat pentru a putea scoate si un profit lunar

daniel
16 Jan 2008

pt o firma infiintata in dec 2007pot obtine un credit daca am garantii imobiliare?

radu
23 Jan 2008

doresc sa imi infiintez o firma,dar nu am capitalul necesar,pot obtine un credit?

ROBERT
25 Jan 2008

cum se acorda un credit pentru o firma constructi avand in plan contruirea imobilelor destinate vanzari Multumesc

IOHANES KUGLER
4 Feb 2008

buna ziua, doresc un credit STRT-UP, de 15000 euro, cineva imi va gira cu un terten intravilant de val. 40000 euro.nu am bani pt avans si firma este nou infiintata si fara activitate, ce ziceti se poate ?

ANDREI MITCO
12 Mar 2008

detin o firma de amenajari spatii verzi si am nevoie de un credit pentru achizitionarea unui buldoexcavator.acest utliaj miar facilita o dezvoltare mai rapida putand sa iau lucrari mai mari.numarul meu de tel este:0721186280. in speranta ca imi veti da o mana de ajutor va multumesc

Ioana Pop
14 Mar 2008

Doresc sa infiintez ofirma, dar nu am capitalul necesar demararii ei; in aceste conditii am nevoie de un credit de 5000 E. cum il pot obtine? nr tel 0748076609

Aurelian
26 Mar 2008

Pentru o firma infintata de 5 luni , se poate lua un credit pentru achizitionarea unei masini in valoare de 20.000 E ? si daca da in ce conditi

mioara
1 Apr 2008

am o firma infiintata de 6 luni si as dori sa-mi spuneti cum pot lua un credit pentru investitii pentru ca doresc sa construiesc ca sa pot da drumul la un business. Va multumesc,

don fele
7 Apr 2008

pro credit sunt singurii cred care dau credit la firmele nou infiintate

sandulescu nicolae
30 Apr 2008

P.F.A avand ca domeniu de activitate productia de mobilier din pal melaminat doresc un credit start-up pentru achizitionarea de materie prima si mijloace fixe,cu care pot garanta imprumutul.am casa si teren la tara in loc. Sahateni jud.Buzau,dar e pe numele parintilor, pot garanta cu ele? as dori un credit pentru investitii in materie prima si mijloace fixe. pot sa garantez cu ceea ce cumpar din credit? Ma puteti ajuita? Firma este infiintata de 2 saptamani.

marina
10 May 2008

as vrea sa stiu daca obtin un credit de la d-voastra si banii raman intrun depozit banesc la d-voastra , pe baza acestui depozit banesc acordati o scrisoare de garantie ?

CAROL
10 May 2008

am un s.r.l infiintat in august 2005, activitatea de baza fiind constructii -amenajari interioare, doresc un credit ,pentru achizitionarea unor scule , unelte si un autoturism de serviciu , garantand cu acest autovehicul.va multumesc

monica
14 May 2008

Buna ziua, am o firma care a inceput activitatea in iunie 2007,bilantul pe anul trecut a inregistrat pierdere,dupa achizitionarea a doua masini,avem profit in anul curent dar de exemplu BRD-ul nu ne-a acordat credit. La ce banca putem sa apelam pentru un credit sau o linie de credit?ajuta cineva societatile nou infiintate?

nedelcu
22 May 2008

am o firma nou infiintata den anul 2008 ianuarie si am inchiriat un bar cu tersa si doresc sal cumpar.cine ma poate fiinata?

George
27 May 2008

AM 18 ani si doresc sa imi infiintez o firma.Nu am bani necesari dar idei am foarte multe.La cine pot apela,cine ma poate ajuta?astept un raspuns urgent!

marius
31 May 2008

mi-am infiintat o firma de constructii acum 2 saptamani si as vrea sa obtin un credit pt a-mi achizitiona sculele necesare pt a-mi incepe activitatea!La ce banca ma pot adresa ca sa imi acorde un credit si ce conditii trebuie sa indeplinesc?merci

octavian
2 Jun 2008

VA RUGAM MULT SA NE SPUNETI CUM PUTEM FACE SA OPTINEM UN CREDIT START-up PENTRU O FIRMA IN FINTATA INTRO PERIOADA MAI MARE DE 6 LUNI SI NU A INREGISTRAT VENITURI DIN EXPLOATARE IN CONTABILITATE.AM CONTACTAT SUCURSALA BANCA TRANSILVANIA DIN CARACAL SI NISA SPUS CA NU STIU NIMIC DE ACEST PROGRAM.ASTEPTAM UN RASPUNS URGENT LA TEL:0721030451

macovei cristian
24 Jun 2008

pt o firma micro, vechime de 2 luni, ce posibilitate de a achizitiona un autoturism in leasing cu avans 0 exista?

Movila
25 Jun 2008

am o firma nou infiintata de 2luni si as dori sa obtin o linie de creditare d 5000 de euro.cum o pot obtine.astept un raspuns urgent.va multumesc.

mihaela
29 Jun 2008

vreau sa infiintez o firma si doresc un credit pt investitii .cum pot sa il obtin

MIHAELA TG JIU
29 Jun 2008

VREAU SA INFIINTEZ O FIRMA SI AS DORII O LINIE DE CREDITARE DE 5000 DE EURO.CUM POT OBTINE ASTEPT RASPUNS URGENT VA MULTUMESC

cristi
4 Jul 2008

AM O FIRMA NOUA . OBIECTUL DE ACTIVITATE . INBUTELIERE ULEIURI MINERALE. VREAU O LINIE DE CREDIT PENTRU UTILAJE

emil
21 Jul 2008

Buna ziua!!! Am deschis o firma acum 4 luni fara activitate ...... am fost la B.C.R pentru o linie de credit... insa fara succes.... Unde as putea sa fac o linie de credit ??? sa pot da drumu la o mica afacere am 21 de ani... Va rog indrumatima !!!! astept email Va multumesc!!!!!!

hasan
7 Aug 2008

am o firma nou infiintata de 3luni se poate lua un credit nr meu de tel este 0724443281 va multumesc

TUDOR CRISTIAN DANIEL
11 Sep 2008

EXISTA CREDITE NERAMBURSABILE PT FIRMELE NOI INFIINTATE? TINAND CONT CA EU AM FACUT O FIRMA SPECIAL PT A DISTRIBUI IN TARA ORIUNDE SUNT CERERI PT INCALZIRI SI PRODUCERI DE CURENT SI CALDURA PE BAZA DE SISTEME ECOLOGICE(SIS EOLIENE,FOTOVOLTAICE SI PANOURI SOLARE) VREAU CAT MAI DETALIAT DACA SE POATE

iuliana sandu
16 Sep 2008

AM FIRMA DESCHISA IN LUNA AUGUST 2008 AS DORI SA STIU DACA POT LUA UN CREDIT IN VALOARE DE 80000 EURO PT ACHIZITIE UN IMOBIL PT SOCIETATE.TEL 0732528281

RADUT GEORGE
19 Sep 2008

CUM POT SA OBTIN UN CREDIT PT.O FIRMA DE CONSTRUCTII NOU INFIINTATA

stam
29 Sep 2008

vreau sa stiu daca pot obtine un credit pt firma infiintata in 2006 si am inceput activitatea in luna 3.2008 si ce documente ne trebuie astept un raspuns de la dumneavoastra

Ovidiu C.
30 Sep 2008

Singura banca care acorda credite firmele nou infiintate este Pro Credit Bank, minimum 3 luni de la infiintare cu balantele aferente celor 3 luni, credit pana in 40.000 ron.

pavel contesina
14 Oct 2008

am infiintat o firma de catering dar a intervenit ceva si nu mai am bani sa continui .cine poate acorda imprumut pentru firme nou infiintate fara venit inca.as vrea sa girez cu utilajele pe care o sa le achizitionez.de unde pot imprumuta acesti bani?

marcel mihnea
20 Oct 2008

totul este o minciuna nimeni nu acorda nimic transilvania doar vrea sa te atraga si dupa aceea cere girant asa ca stati cuminti si asteptati

marchidanu mirela
3 Nov 2008

dau dreptate cui zice ca e o minciun acu banca transilvania cere giranti aduci giranti si spune ca deocamdata creditul start-up este doar un produs .asa ca avem de asteptat mult si bine.

lacatus sorin
19 Nov 2008

am o firma de 6 luni vechime cu un rulaj de 150.000 de euro vreau sa obtin un credit daca ma puteti ajuta sunati la. tel 0745929268

Kuki Stefan
28 Nov 2008

am infiintat o firma de confectii in Satu Mare si a-si dori un credit de 10 000 ron daca ma poate ajota cineva sunati la tel: 0743688297 va multumesc!

Moraru Florian
26 Dec 2008

Am infiintat o firma in luna Mai 2008.Din motive financiare pina in prezent nu am avut activitate In luna Noiembrie 2008 am aflat de un produs de creditare la BC Carpatica- Prima Afacere. Am mers la banca unde am depus toate actele societatii si aprobarile necesare unde mi s-a spus sa astept.De las sfrisitul lunii Noiembrie si pina in prezent am tot asteptat ,am mers si la banc a dar nu am primit nici un raspuns concret. Vreau sa stiu daca voi mai putea lua acest credit sau daca am alta posibilitate.

Czaholi Liviu
30 Dec 2009

doresc sa construesc o pensiune .Detin un teren si o parte din bani(15-25%) di totalul pentru investitie.Inca nu am infiintat inca nici o firma.Cum ma sfatuiti sa procedez? Am nevoie de un credit de circa 80-100 de mii de euro.

florentina dumitrescu
16 Jan 2009

numele meu este florentina dumitrescu sunt anministrator la firma in curs de infiintare sc ADMAR TOP COMERT srl ,as dorii sa stiu daca exista o banca care imi poate acorda un imprumut de 5000 de euro.pot garanta cu imobil.

ioana
23 Feb 2009

sunt unul dintre administratorii unei societati infiintata in 2007 si nu am inregistrat profit,inca mai este pe pierdere si intrebarea mea este daca pot beneficia de un credit pentru a merge mai departe.

ionut
17 Mar 2009

pentru o firma infiintata in martie 2009.As dori informatii despre un credit . Firma isi desfasoara acticitatea intr-un spatiu inchiriat.Durata contractului este de 3 ani cu posibilitate de prelungire.Obiectul activitatii--> comert imbracaminte incaltaminte, cosmeticeFirma nu poate oferi garantii materiale.Multumesc.Doresc a fi contactat urgent.Specific faptul ca firma are cont la Banca Transilvania

LAURA
26 Apr 2009

am o firma infiintata in sept.2008 si as avea nevoie de un credit.cum as putea obtine un credit? va multumesc!

ioana
27 Apr 2009

Va intreb respectuos:Oare raspunde cineva la toate intrebarile puse aici? Va multumesc, Ioana

maria
13 May 2009

am o firma din 2008 dar nu am avut activitate pe ea doar 1 luna .pot sa iau un credit?

CASLER MIHAELA
23 May 2009

Se poate face un credit de 60000 euro (cu ipoteca pe un apartament) pe o firma infiintata de 1 luna pentru utilarea unui imobil cu destinatie hotel si restaurant in Mamaia Nord. Imobilul este propietatea mea si a sotului dar in acte este soacra mea cu care am facut un contract de comodat pe imobil . ?

Branisteanu roxana
8 Jun 2009

ma o firma de aproximativ 3luni infiintata si as avea nevoie de un credit de 20.000 ron.As avea nevoie de ei cat mai repede.Cu cine as pute sa vorbesc si ce acte imi sunt necesare.

farkas andrea
13 Aug 2009

buna ziua, as dori sa`mi deschid si eu o afacere, intrebarea mea este daca pot sa obtin un credit, si in ce conditii.

Ioan Florea
31 Aug 2009

Ce ar fi de comentat ? majoritatea ''postatorilor'' pun întrebări ale căror răspunsuri ne-ar putea lămuri şi pe alţii şi nu am mai fi nevoiţi să vă deranjăm cu E-mailuri.

elena
13 Sep 2009

Am si eu o firma de 8 luni dar nu este pe profit deocamdata as putea lua un credit tinand cont ca sunt in CRB ca persoana fizica?

tarkan
17 Sep 2009

Un leasing auto pentru o societate nou infiintata cu avans 20-30%. Valoare 17.000E. E posibil?

NICOLETA
14 Oct 2009

AM O FIRMA INFIINTATA IN 2008 SI AS VREA SA MA EXTIND SI AS DORI SA STIU CUM AS PUTEA OBTINE UN CREDIT.VA MULTUMESC

adriana
29 Oct 2009

am o firma domeniul de activitate invatamant, cu 6 luni de activitate,profit in fiecare luna, doresc o finantare, credit etc. ma poate ajuta cineva?

calin
3 Nov 2009

doresc sa infintez o firma de transport si as dori sa achizitionez un camion in sistem leasing cu un avans de 40%. valoare credit 18000 euro.e posibil?

valentina
18 Nov 2009

Doresc si eu un credit. Am o firma de un an ,am activitate ,am profit, am investit acum intr-o revista de life-style si m-am blocat. Din nefericire nu mai am cu ce gira si mi-ar trebui vreo 30000 eur .

PAUL
3 Dec 2009

Am o firma de 1 an cu activitate si profit cifra afaceri estimata 130 000 euro.Imi trebuie o linie de credit de max 10000 eur pe perioada scurta.La ce banca ma pot adresa. Multumesc

elena
27 Jan 2010

buna seara.Am si eu o firma infiintata in februarie 2009 si are doar 6 luni de activitate si nu are profit dar nici in pierdere nu sunt eu ca si persoana fizica am fost restantier .Pot ca sa obtin o finantare?

Cristina
28 Jan 2010

Am o firma infiinta in octombrie 2009,dar pe care n-am desfasurat inca o activitate.As dori sa stiu daca pot sa obtin un credit pentru o franciza GSBET (agentie de pariuri sportive).Multumesc!

alexmihailescu
25 Jun 2010

va-s ruga daca se poate sa stiu si cum pot beneficia de un credit pentru o firma start-up infintata in urma legii date petru tineri pana in 35 de ani petry infintarea unei soc cu capital soc de 10 ron vmultumesc anticipat si astept ur raspuns

Johnny
6 Sep 2010

In prezent sunt asociat unic si administrator al unui SRL infiintat in anul 2007,care pana in prezent nu a avut activitate.Acum s-a ivit o oportunitate pentru inceperea activitatii,insa am nevoie de un capital de 1000-1500 de euro pentru inceperea activitatii,bani pe care in prezent nu - i am si nici bunuri cu care sa pot garanta un imprumut bancar. In aceste conditii,rog a ma ajuta cu o informatie referitoare la societatile bancare care mi-ar putea acorda un credit in conditiile mai sus mentionate. Cu deosebita stima,

serbescu marioara
1 Oct 2010

buna ziua,am o firma din august 2010,si detin un microbuz,dar as vrea sa mai achizitionez unul,as vrea sa stiu daca am vreo posibilitate sa-l achizitionez in leasing sau alta modalitate,suma se ridica undeva la 10000-15000 e,va multumesc

Doina
13 Oct 2010

Buna ziua ,am o firma nou infiintata as dorii s-a stiu cum pot lua un credit pe firma nou infiintata,pot oare s-a iau un credit pe firma avand in vedere ca eu ca persoana fizica am fot data in Biroul de Credite ?.Va multumesc.

viorel
19 Oct 2010

si eu am o firma anfiintata 2007 si cu ceva rulaj ar si cu ceva datorii minore la bugetul de stat am investiit cev banuti dar nu e deajuns as solilita un credit mic si an ce conditii

aurelian
15 Dec 2010

acum 5 luni am anfiintat si eu o firma ii as dori sa stiu de unde pot amprumuta anca 6000 de euro sa mai investesc an marfa ?

Stinga Alexandru
8 Mar 2011

Sunt un tanar de 21 de ani si doresc sa infintez o firma dar pentru activitatea care vreau sa o desfasor nu dispun de fondurile necesare . Doresc sa stiu daca pentru a infinta o firma primesc fonduri cumulate de la guvern si de la UE si in ce conditii .

alice chelba
14 Mar 2011

Am 19 ani si doresc sa infiintez o firma , dar nu dispun de fonduri necesare. Va rog sa-mi spuneti daca pt a infiinta o firma primesc fonduri cumulate de la guvern si de la UE si in ce conditii as putea sa fac imprumut la banca

Daniel
14 Mar 2011

Intermediez finantare pentru IMM, PFA, AF, II, producatori agricoli. Conditii de analiza dosar flexibile, suma maxima 50000euro . FIrma trebuie sa aiba minim 3 luni de activitate. RELATII LA 0731034533

cornea aurel marian
28 Mar 2011

Am infiintat o s.r.l.-d. in 2011, si ma interesa daca pot accesa un credit start-up cu garantia unui imobil fara cei 25%, in vederea achizitiei de marfa(15000e). Va multumesc astept raspuns.

mariana
3 May 2011

cum pot accesa fonduri nerambursabile pt deschiderea unei afaceri(confecti textile).Nr de telefon 0742010952.

mariana
3 May 2011

Sunt o persoana(sex feminin) si doresc sa infintez o firma dar pt activitatea care vreau s-o desfasor nu dispun de fonduri necesare.Doresc sa stiu daca pt a infinta o firma de confectii textile primesc fonduri acumulate de la guvern si de la U.E si in ce conditii.(Specific ca am experienta in domeniu)

daniel
4 Jul 2011

Institutie financiara acordam credite persoane juridice, la minim 3 luni activitate. Transparenta, flexibilitate, profesionalism. Relatii la 0748.619162

vali
8 Jul 2011

sunt societate nou infiintata si ma intereseaza sa stiu cum pot sau ce banca ofera finantare pe termen scurt la o suma de 10 000 de euro

ionel
4 Feb 2012

buna seara. vreau sa infiintez o mica ferma de vaci si vreau sa stiu daca pot accesa fonduri pentru prima afacere. mentionez ca nu am firma deschisa. o seara buna

diana
14 Feb 2012

buna.am o firma si as dori un credit urgent, dar sant inscris in crb? ma poate ajuta cinva

mike
9 Jun 2012

Buna ziua , sant administratorul unei firme infiintate in 2011 cu activitate din ianuarie 2012 si doresc o finantare (start - up) in valoare de 300 / 350 mii lei(300/350 milioane lei vechi) pentru dezvoltarea firmei , doresc o colaborare in totalitate cu o banca sau cu o firma de finantare serioasa . Doresc detalii la adresa de mail referitor la solicitarea de creditare . Va multumesc

ovidiu
16 Aug 2017

Am o societate comerciala infiintata de 6 luni cu profil ,MAGAZIN MIXT,si doresc un credit pentru a dezvolta firma.

Tudor
6 Jun 2018

Mi am înfiin?at în 22 martie o firma, am închiriat spatiu l am amenajat pentru un bar îns? mai am nevoie de 1500 euro pentru a o aproviziona , un expresor, un tv Smart ?i plat? în avans a b?uturilor pot lua un credit girând cu casa , aparatament propietate personal?? Specific c? momentan nu am servici , eu voi lucra ini?ial la v?rul meu, alt venit nu am , doar cu apartament pot gira Cer ajutor c? pl?tesc spatiu de închiriat de 3 luni ?i inca nu am reu?it s? deschid!

Manea dumitru
8 Mar 2021

Buna ziua asi dori si eu un credit. Sunt aministratoru firmei ... Am infintato pe 14-02-2020 activitate pe firma o lun?.. astept un raspuns va multumesc o zi buna sa aveti...

Posteaza un comentariu