CREDITE

EXIMBANK finanteaza turismul si constructia de nave

Companiile care investesc in turism si IMM-urile care dezvolta programe de agroturism pot beneficia de finanatari acordate de catre Banca de Export-Import a Romaniei EXIMBANK SA, se arata intr-un comunicat al bancii.

Banca Tiriac a lansat creditul ACASA

Incepand cu luni 7 iunie a.c. Banca Tiriac ofera clientior sai creditul imobiliar ACASA, se arata intr-un comunicat al bancii. Noul produs de creditare se adreseaza persoanelor fizice si poate fi obtinut la orice sucursala sau agentie a bancii din Bucuresti sau din tara, se arata intr-un comunicat al bancii. Creditul ACASA ofera posibilitatea persoanelor fizice sa achizitioneze o casa sau un apartament fara cerinta unui garant. Suma care face obiectul creditului imobiliar oferit de Banca Tiriac reprezinta 75% din valoarea casei achizitionate si variaza intre 5000 de euro ca valoare minima si 200.000 de euro ca valoare maxima. Clientul trebuie sa depuna un avans de minimum 25% din valoarea casei. Suma acordata este stabilita in functie de venitul lunar sau venitul pe familie. Perioada maxima de rambursare a creditului este de 15 ani, iar cea minima de 6 ani. Venitul lunar net minim pentru obtinerea unui astfel de credit este de 150 euro. “Alegerea unei locuinte potrivite este una dintre cele mai importante decizii, de aceea Banca Tiriac s-a orientat catre oferirea unui produs care sa corespunda cerintelor pietei si la care accesul sa fie facil. Optand pentru un credit imobiliar prin Banca Tiriac clientii au certitudinea sigurantei investitiei efectuate”, a declarat domnul Catalin Parvu, vicepresedinte al Bancii Tiriac.

Un nou credit BRD: pachetul de vacanta

BRD - Groupe Société Générale a lansat un nou produs: pachetul de vacanta, o noua solutie de finantare pentru calatoriile in strainatate, potrivit Directiei de comunicare a bancii. Posesorii cardurilor BRD VISA Classic in USD si ai noului card BRD MasterCard in EUR, lansat tot cu aceasta ocazie, pot avea acces, pe langa serviciile gratuite de asigurare si asistenta atasate cardului lor, si la un credit in valuta pentru vacante in afara granitelor Romaniei.

Finantari RICOP prin BCR

Peste 350 de proiecte de investitii ale IMM-urilor beneficiaza de finantare nerambursabila in cadrul componentei de finantare a acestui tip de agenti economici, informeaza un comunicat al BCR.

Volksbank a lansat ECOCREDIT

Volksbank a lansat de curind un nou produs de creditare, denumit ECOCREDIT, un dublu avantaj la creditul pentru locuinte, se arata intr-un comunicat al bancii.

Banca Carpatica ofera credite in euro pentru IMM

Banca Comerciala Carpatica (BCC) va oferi intreprinderilor mici si mijlocii credite in valuta in valoare de maxim 25.000 de euro, pe o durata de cel mult doi ani, pentru finantarea activitatii curente sau a achizitiilor de mijloace de productie, informeaza un comunicat al bancii.

BRD lanseazã creditul auto în euro

Incepand de marti, 25 mai, BRD-Groupe Société Générale comercializeaza un credit auto in euro, destinat achizitionarii de automobile noi, din productia interna sau importate, informeaza banca.

Promotie olimpica Banca Romaneasca

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, a lansat promotia "Fii impreuna cu echipa olimpica a Romaniei", care se desfasoara in perioada 17 mai - 17 iunie 2004 si se adreseaza tuturor clientilor persoane fizice.

Credit în valutã BCR pentru auto rulate

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, luni, creditul in valuta pentru achizitionarea autoturismelor rulate destinat persoanelor fizice, informeaza un comunicat al institutiei de credit.

Credit CEC pentru auto rulate

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a lansat, recent, creditul in lei pentru achizitionarea de autoturisme rulate, cu o dobinda de 25%/an, informeaza un comunicat al bancii.