CARDURI

Bancomatele BCR, oprite intre 25 si 27 septembrie

Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai, posesori de carduri, ca, incepand de sambata, 25 septembrie 2004, ora 22.00, pana cel mai tarziu luni, 27 septembrie 2004, ora 14.00, va intrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri.

BRD ofera on-line carduri de credit

Incepand din aceasta luna, clientii BRD - Groupe Société Générale pot solicita on-line un card de credit, se arata intr-un comunicat al bancii.

Companiile au tranzactionat pe cardurile Visa de 255 miliarde USD

Visa International a anuntat recent ca valoarea cumparaturilor si a retragerilor de numerar la nivel mondial, efectuate cu cardurile din categoria Visa Commercial, a atins 255 miliarde USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2005, scrie No-Cash.

Euroline a eliberat 7.000 de carduri de credit

Euroline Retail Service (ERS), parte a grupului elen EFG EuroBank, estimeaza ca va trece de 35.000 de carduri de credit emise in acest an, situindu-se astfel printre primii emitenti de astfel de instrumente de plata din Romania, a declarat directorul de vinzari si marketing, Laur Emilian, citat de presa.

CEC va lansa carduri

CEC va organiza, in aceasta toamna, o licitatie pentru alegerea unui sistem modern de instrumente electronice de plata cu carduri, a anunat noul presedinte al bancii, Enache Jiru.

CardAvantaj cobranded la Finansbak

CardAvantaj este primul card de cumparaturi cobranded de tip proprietar, emis de Finansbank in colaborare cu Bucuresti Mall.

Banca Transilvania a emis 1.000 de carduri de credit

Banca Transilvania a emis primele 1.000 de carduri de credit MasterCard Forte, conform unui comunicat al bancii.

BCR reduce comisionul la bancomate

Banca Comerciala Romana (BCR) reduce la jumatate comisionul de retragere de numerar din conturile de carduri in lei emise de banca pentru tranzactii efectuate in reteaua proprie de ATM-uri, potrivit unui comunicat al bancii.

Banca Tiriac a lansat cardul Adolescent

Incepand cu luna iulie a.c., Banca Tiriac a lansat un nou produs care se adreseaza cu precadere adolescentilor. Cardul Adolescent este emis pentru clienti - posesori ai unui buletin/carte de identitate - cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, se arata intr-un comunicat al bancii.

Emporiki si Carpatica au ATM-uri comune

Incepand cu 21 iulie, cardurile emise de banca elena Emporiki Bank pot fi utilizate si la ATM-urile Bancii Carpatica, in sistem on-us, ca urmare a incheierii unui protocol de colaborare intre cele doua banci, pentru utilizarea in comun a retelei de ATM-uri.