LEASING

Piata de leasing imobiliar a crescut cu 213% in 2007

Piata leasingului imobiliar a crescut anul trecut cu 213% fata de nivelul din 2006, pana la 461,38 milioane euro, din care leasingul pentru birouri a reprezentat 30%, iar leasingul industrial 29%, a declarat, miercuri, presedintele Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB).

Leasingul imobiliar - subiectul unei conferinte organizate de Finmedia si Asociatia de Leasing

Finmedia si Asociatia de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB) organizeaza miercuri, 16 aprilie, conferinta “Leasingul imobiliar”, la hotelul JW Marriott Bucharest, Sala Grand Ballroom.

ALD Automotive ofera servicii de leasing operational pentru 3.000 de autovehicule

Compania de leasing operational ALD Automotive a livrat miercuri, 5 martie 2008, autovehiculul cu numarul 3000 din flota pe care o gestioneaza, se arata intr-un comunicat al companiei.

Piata leasingului a crescut cu peste 50% in 2007

Cresterea economica de 6%, din 2007, s-a propagat si la nivelul pietei leasingului, se arata intr-un comunicat de presa comun al celor doua asociatii de leasing din Romania, ALB si ASLR.

Contracte de leasing in crestere cu 12% la BRD Sogelease

BRD Sogelease IFN S.A., filiala de leasing financiar a BRD - Groupe Société Générale, a incheiat in decursul anului 2007 peste 3.800 de contracte, in crestere cu 12% fata de anul 2006. Valoarea bunurilor finantate s-a ridicat la 225 milioane euro, cu 29% mai mult comparativ cu anul precedent, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Dobanda in euro la finantarile in leasig ar putea urca la 10%

Rata medie a dobanzii pentru finantarile in leasing acordate in euro ar putea ajunge la 10% pana in vara, fata de 7% in luna decembrie a anului trecut.

Volksbank Leasing vrea sa extinda finantarile de utilaje si echipamente

In 2007, valoarea totala a contractelor incheiate de catre VB LEASING Romania a ajuns la 205,2 milioane EUR, transmite Bancherul.ro. Volksbank Leasing Romania (VB LEASING), aflat in topul primelor companii de leasing din Romania, isi propune pentru 2008 sa dezvolte sectoarele de finantare a utilajelor si echipamentelor de constructii, industriale, agricole si medicale, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Contracte de leasing in crestere cu 60% la Raiffeisen Leasing

Raiffeisen Leasing IFN SA a finantat 5.000 de contracte in valoare de 261 milioane de euro in 2007, in crestere cu 60% fata de anul anterior, se arata int-un comunicat al companiei.

Immoconsult, divizia de leasing operational a Volksbank, intra in Asociatia de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB)

Asociatia de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB) a atras sapte noi membri, printre care divizia de leasing operational a Volksbank, firma ce a marcat deschiderea organizatiei catre acest segment, a spus pentru NewsIn secretarul general al asociatiei Adriana Ahciarliu.

OTP Leasing deschide sapte noi sucursale

OTP Leasing Romania estimeaza ca va finanta achizitii de bunuri de 200 milioane euro in 2008, prin consolidarea vanzarilor in capitala si extinderea retelei in tara, si ca va trece pe profit, a declarat pentru NewsIn directorul general al companiei, Mircea Dihel.