LEASING

BCR LEASING IFN ofera IMM-urilor o solutie eficienta pentru achizitia de bunuri imobiliare

BCR LEASING IFN, liderul pietei de leasing din Romania, ofera leasing imobiliar intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), cu un prag minim de 100.000 euro pentru valoarea finantata si o perioada contractuala de pana la 15 ani.

Piata leasingului a urcat cu 36% in primul semestru

Societatile de leasing din Romania au finantat achizitii de bunuri in valoare de 2,94 miliarde euro in primul semestru, in urcare cu 36% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat joi Asociatia Societatilor Financiare din Romania – ALB.

VALORIFICATOR - Sale & Lease-Back, LEASING PENTRU IMM de la BT Leasing

BT Leasing, companie membra a Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA, lanseaza „VALORIFICATOR - Sale & Lease-Back”, Leasing pentru IMM.

Tiriac Leasing si-a crescut afacerile cu 23% in S1

Tiriac Leasing a finantat in primul semestru bunuri in valoare de peste 133 milioane euro, cu 23% mai mult fata de acelasi interval din 2007, pe fondul cresterii fortei de vanzari odata cu deschiderea de noi unitati.

BCR Leasing IFN – lider pe piata nationala

BCR LEASING IFN isi continua trendul ascendent de dezvoltare, raportand, dupa primele sase luni ale acestui an, un volum total al bunurilor finantate de circa 291 milioane EUR. Rezultatele inregistrate reflecta un ritm de crestere cu peste 65% a vanzarilor companiei fata de perioada similara a anului trecut.

Pentru Volksbank Leasing, 2008 nu a adus prea multe schimbari

Finantarile acordate de Volksbank Leasing Romania in primul semestru din 2008 au o valoare de 90 milioane de EUR, iar contractele finalizate de la inceputul anului se apropie de 5 000, au declarat reprezentantii companiei, potrivit NewsIn.

Cum imi aleg compania de leasing auto?

Alegerea companiei de leasing devine din ce in ce mai complicata, din cauza contractelor tot mai stufoase, care reusesc sa zapaceasca majoritatea clientilor.

Oferta speciala Romstal Leasing pentru leasingul auto

Romstal Leasing, locul 12 pe piata de leasing din Romania, anunta pentru luna iulie o promotie pentru leasingul auto, valabila pana la 31 iulie.

Raiffeisen Leasing a acordat finantari de 261 milioane de euro, in crestere cu 60%

In 2007, Raiffeisen Leasing IFN SA a finantat 5.000 de contracte in valoare de 261 milioane de euro, in crestere cu 60% fata de anul anterior, se arata intr-un comunicat de presa.

Romstal Leasing a acordat finantari in crestere cu 44%

Compania Romstal Leasing IFN S.A. a finantat, in primele patru luni ale anului 2008, 1.850 de contracte in valoare totala de 77,5 milioane euro, in crestere cu 44% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat al companiei.