CREDITE

Achitarea ratelor la RBL

Clientii Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) isi pot achita ratele de economisire pentru contractul incheiat cu institutia de credit prin intermediul Raiffeisen Bank, prin cele peste 7.000 de unitati din reteaua teritoriala a CN Posta Romana, dar si prin alte banci.

Dobinda de 6,29% in SUA la credite ipotecare

Vanzarile de case in SUA au atins un ritm record in luna iunie, in ciuda ratelor mari a dobinzilor la creditele imobiliare, depasind asteptarile analistilor, potrivit CNN Money.

Banca Tiriac modifica creditul Personal

Incepand cu data de 22 iulie a.c. Banca Tiriac a modificat conditiile de acordare a Creditului Personal. In noile conditii clientul poate obtine un credit de pana la 6 salarii fara ca banca sa ii solicite garant, se arata intr-un comunicat al bancii. Initial, pentru contractarea acestui tip de credit era nevoie de un garant.

Banca Tiriac a lansat Creditul Vacanta

Banca Tiriac a lansat creditul "Vacanta" destinat finantarii serviciilor turistice oferite de agentiile de turism.

Credit pentru studii de la HVB

HVB a lansat creditul pentru studii destinat finantarii cursurilor MBA in Romania sau a studiilor universitare, de master, sau de doctorat in strainatate, informeaza un comunicat al bancii.

Credite pentru Dacia Logan

RCI, societatea finantatoare a grupului Renault, a lansat doua noi produse de finantare, prin credit sau leasing, destinate exclusiv achizitiei modelului Dacia Logan.

BRD are un nou program de credite pentru IMM

BRD - Groupe Société Générale si Fondul European de Investitii (FEI) au semnat recent un acord de garantare in valoare de 22 milioane de EUR, destinat grarantarii creditelor de investitii acordate IMM-urilor de catre banca, se arata intr-un comunicat al BRD. Conform prevederilor acordului, creditele pentru societatile eligibile beneficiaza de o garantie din partea FEI, in cadrul Programului Multianual pentru IMM-uri al Comunitatii Europene.

InvestPlus - program de credite pentru IMM-uri lansat de BRD

BRD - Groupe Société Générale si Fondul European de Investitii au semnat recent un acord de garantare in valoare de 22 milioane de euro, destinat grarantarii creditelor de investitii acordate IMM-urilor de catre banci.

HVB Leasing vrea un loc pe podium

HVB Leasing Romania a incheiat, in primele sase luni, un numar de 1.035 contracte de finantare, in valoare de 36,8 milioane euro, detinind o cota de piata de aproximativ 3%, a declarat directorul general al companiei, Septimiu Postelnicu, citat de presa.

Cresc restantele la credite

Nivelul restantelor pe care le inregistreaza populatia la returnarea creditelor este in continua crestere. Restantele populatiei la rambursarea creditelor pe termen lung in lei au crescut in mai cu aproape 11%, ajungand la un volum total de 308,4 miliarde de lei.