CREDITE

Abia peste 6-10 ani vom avea la fel de multe credite ca tarile din regiune

Romania ar putea atinge in 6-10 ani media inregistrata anul trecut de Ungaria, Polonia, Cehia si Slovacia din punctul de vedere al ponderii creditelor bancare in Produsul Intern Brut (PIB), a declarat, miercuri, economistul sef al Bancii Comerciale Romane (BCR), Lucian Anghel, citat de Mediafax.

Romanii pot primi acum imprumuturi mai mari de la Provident Financial

Compania de credite de consum Provident Financial Romania anunta majorarea valorii imprumuturilor la domiciliu pe care le ofera. Astfel, clientii noi pot imprumuta acum pana la 2.000 de lei, in crestere de la 1.500 de lei anterior. Imprumuturile initiale pot fi returnate in 26 sau 39 de saptamani, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

O locuinta pe credit in Bucuresti – obiectiv greu de atins pentru multi romani

Ultimul sondaj realizat de GhiseulBancar.ro printre cititorii sai a relevat faptul ca cel mai dorit produs bancar este creditul ipotecar. Insa potrivit statisticilor BNR din luna ianuarie el avea o pondere de doar 20% in totalul creditelor, la mare distanta de imprumutul de consum, care reprezenta 76,51%.

Si ING scumpeste semnificativ creditele in lei

Dupa deciziile BCR si BRD de a scumpi semnificativ, cu pana la doua puncte procentuale, creditele in lei aflate in sold (nu si cele noi), o noua banca importanta, ING a majorat creditele in lei, cu 1,95 puncte procentuale in cazul creditelor de nevoi personale cu ipoteca si cu pana la 2,45 puncte

Cum ne pacaleste ABN Amro cu dobanzi mici la credite

De cele mai multe ori, ceea ce primim de fapt in campaniile promotionale ale unor banci este doar... fum. Concurenta pe piata creditelor pentru nevoi personale solicita jucatorilor o atitudine proactiva, care sa le ofere o pozitie stabila pe piata, dar si in „mintea” consumatorilor.

Ce banca aleg pentru un credit de nevoi personale: Alpha Bank, Piraeus Bank sau Banca Transilvania?

Pentru ca cititorii nostri sa poata alege dintre creditele de nevoi personale fara garantii de la Alpha Bank, Piraeus Bank si Banca Transilvania, am realizat o comparatie intre trasaturile acestora, punctand avantajele si dezavantajele fiecaruia.

Dexia Kommunalkredit Bank AG si Primaria Municipiului Oradea semneaza un contract de credit in valoare de 26,35 milioane EUR

Vicepresedintele Dexia Kommunalkredit Bank AG (Dexia-Kom) - Pascal Becker si Primarul Municipiului Oradea, Mihai Groza, semneaza astazi un contract de credit in valoare totala de 26.350.000 EUR, se arata intr-un comunicat al bancii.

Riscul valutar in cazul creditelor in euro pe termen lung nu este real, spune Misu Negritoiu

Riscul valutar invocat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) in cazul creditelor in valuta nu este unul real, in privinta creditelor pe termen mediu si lung, cum sunt creditele

Creditul ipotecar - cel mai cautat produs bancar

Publicatia on-line specializata in promovarea produselor si serviciilor bancare, GhiseulBancar.ro, a realizat printre cititorii sai un sondaj privind produsul bancar preferat de catre acestia. Dintre cele peste 1.000 de voturi, 30,15% au considerat ca serviciul bancar care ii intereseaza cel mai mult este creditul ipotecar.

Isarescu: Bancile vor incepe sa finanteze si proiectele din agricultura

Bancile romanesti vor incepe sa finanteze si proiectele din agricultura in urmatorii ani, dar deocamata inca mizeaza pe creditrele de consum si pe cele imobiliare care vor ajunge la saturatie cam in unu-doi ani, a estimat joi guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu.