Vodafone ma taxeaza exagerat de mult, pentru cost suplimentar. Ce pot sa fac?

"Buna ziua! Am un abonament de 2 ani de zile la Vodafone in care am luat si un telefon. Pe langa faptul ca nu am fost anuntata ca am terminat contractul de doua luni, cei de la Vodafone ma taxeaza in ultimele doua luni exagerat de mult (cu 200-300 de lei mai mult decat abonamentul) pe motiv ca am facut cost suplimentar, asta în condițiile in care ar fi trebuit să fiu anuntata atunci cand fac cost. La telefon am primit doar scuze pt faptul ca nu am fost anuntat dar factura tot eu o plătesc!!!", se plange un cititor, la Reclamatiibanci.ro.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna, dat fiind ca Vodafone va taxeaza exagerat de mult pentru costul suplimentar, fara sa fiti anuntata, ar putea fi vorba de un abuz al acestei firme pentru care trebuie trasa la raspundere de catre Autoritatea Pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), astfel incat dumneavoastra sa fiti despagubita pentru banii pe care vi i-a luat Vodafone.

De aceea, sfatul meu este sa faceti o reclamatie la Protectia Consumatorului (ANPC) impotriva Vodafone, pe site-ul http://www.anpc.ro, la acest link: http://reclamatii.anpc.ro.

In reclamatie mentionati ca Vodafone v-a luat prea multi bani pentru costul suplimentar, fara sa fiti anuntata iar apoi nu v-a dat banii inapoi.

Dupa ce primiti raspunsul de la ANPC, reveniti la mine sa va sfatuiesc ce trebuie sa faceti in continuare.

ANPC a constatat ca Vodafone are clauze abuzive in contracte, fapt confirmat si de justitie, printr-o decizie definitiva. (clauze abuzive in contractele Vodafone)


Citeste articolul integral pe Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu