Un nou credit BRD: pachetul de vacanta

Creditul se acorda pe o perioada de maximum 12 luni, in euro sau dolari, in functie de moneda contului de card in care va fi virat. El se incadreaza intre minimum 125 EUR sau 150 USD si maximum 2.000 de EUR sau USD.Dobanda este de 9,5% pe an, variabila, creditul putand fi rambursat in rate egale sau descrescatoare. De exemplu, la un credit de 1.000 de EUR sau USD, in cazul alegerii unei modalitati de rambursare in rate egale, clientul plateste 88 EUR/USD in fiecare luna ; daca clientul alege sa ramburseze creditul in rate descrescatoare, in prima luna el va trebui sa plateasca 91 EUR/USD, dobanda totala platita fiind de 51 EUR/USD.Pentru a putea avea acces la acest tip de credit, solicitantii trebuie sa faca dovada unui venit minim net pe familie de 300 EUR pe luna. O data aprobat, creditul se vireaza direct in contul cardului de debit in valuta al solicitantului.Adresat in principal clientilor persoane fizice care calatoresc in strainatate si au nevoie de servicii de asistenta si asigurare pe parcursul calatoriilor, noul card de debit BRD MasterCard in euro se emite, ca si cardul deja existent Visa Classic in USD, doar pe baza prezentarii unui act de identitate, fara documente justificative pentru veniturile realizate de solicitant. El nu presupune constituirea unor depozite colaterale, depunerea unei sume minime initiale sau blocarea unei alte sume in cont.In cazul platii cu cardul a cheltuielilor de calatorie, posesorii beneficiaza de servicii de asigurare si asistenta precum asigurarea medicala obligatorie, pana la 20.000 EUR si asigurarea de deces si invaliditate din accident, pana la o valoare de 10.000 EUR. Nu va mai fi asfel necesara procurarea unei alte asigurari medicale obligatorii pentru calatoriile in strainatate.

Serviciile de asistenta medicala la care au acces posesorii acestor carduri constau in primirea unor avansuri in valoare de pana la 10.000 EUR pentru acoperirea cheltuielilor medicale, a transportului medical de urgenta si a repatrierii medicale.

Printre serviciile de urgenta atasate celor doua carduri se numara asistenta telefonica, inlocuirea cardului in cazul pierderii sau a furtului acestuia sau avansul de fonduri in eventualitatea pierderii sau a furtului cardului.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu