Sotul a decedat si eu nu mai pot plati rata la Cetelem. Ce pot sa fac?

"Sotul a decedat, a avut un credit la Cetelem si am aflat ca nu i-au facut asigurare, astfel ca trebuie sa platesc eu acum rata de 7 milioane. Problema e ca eu mai am o rata la TBI Credit de 3 milioane si am o pensie de numai opt milioane. Le-am cerut la Cetelem sa-mi reduca rata, dar mi-au spus ca o pot reduce la doar 6 milioane. Eu atunci cu ce mai traiesc? Ce pot sa fac? Va rog sa ma ajutati", s-a plans un cititor, la Reclamatiibanci.ro.

Raspuns ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Trebuie sa trimiteti la Cetelem prin e-mail, la adresa: sesizari.relatiiclienti@cetelem.ro, sau prin telefon, o cerere in vederea reducerii ratei si restructurarii creditului mostenit de la sot, astfel incat sa puteti plati datoria fara sa acumulati restante si sa ajungeti in situatia de a fi executata silit si sa va ramana bani si pentru traiul zilnic.

Bancile si IFN-urile sunt obligate de lege sa ofere clientilor care au probleme cu plata creditelor solutii de restructurare a datoriilor, precum reducerea ratei lunare, scaderea dobanzii sau diminuarea datoriei. (vezi aici raspunsul integral)

Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici  si te ajutam.


Citeste articolul integral pe Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu