Promotia BRD a cardului Maestro are cistigator

“In urma tragerii la sorti, care a avut loc pe 4 iunie a.c., domnul Costel Spiridon, in virsta de 37 de ani, din Bucuresti, a cistigat marele premiu: excursie de 5 zile in Portugalia pentru doua persoane, in valoare de 5.000 EUR. Cistigatorul va putea urmari pe viu una dintre semifinalele Campionatului European de Fotbal, care se desfasoara chiar in aceasta perioada in Portugalia. Domnul Costel Spiridon va fi insotit in excursie de catre sotia sa.



Volumul tranzactiilor cu cardul Maestro s-a triplat



Campania se inscrie in strategia bancii de activare a cardurilor si de promovare a utilizarii acestora pentru plata cumparaturilor la comerciantii din Romania si din strainatate. In urma campaniilor de incurajare a platilor cu carduri la comercianti, volumul tranzactiilor realizate cu cardurile Maestro s-a triplat in comparatie cu perioada similara a anului trecut.



BRD nu percepe nici un comision pentru tranzactiile efectuate cu cardul la comercianti



Cresterea realizata evidentiaza faptul ca tot mai multi posesori de carduri doresc sa beneficieze de siguranta si confortul conferite de acest instrument de plata. Banca nu percepe nici un comision pentru tranzactiile efectuate cu cardul la comerciantii acceptanti, ceea ce reprezinta un avantaj major pentru clientii posesori de carduri, care sunt atrasi de utilizarea gratuita a cardului la cumparaturile de la comercianti.



BRD va continua sa stimuleze plata prin intermediul cardului la comercianti, prin organizarea unor campanii similare dotate cu premii la fel de atractive, destinate atit posesorilor de carduri cit si comerciantilor acceptanti, clienti ai bancii", se mai arata in comunicatul BRD.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu