Programul CEC Bank din 15 august

CEC Bank

CEC Bank nu va avea program de lucru cu publicul în unitățile sale teritoriale pe 15 august 2023, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate nebancare, clienții să aibă acces la disponibilitățile și la serviciile bancare oricând, folosind platformele de Internet Banking și de Mobile Banking.

De asemenea, rețeaua de ATM-uri și aparate multifuncționale (MFM-uri) pentru plăți va funcționa 24 de ore din 24.

În această perioadă, deținătorii de carduri CEC Bank vor putea face plăți la oricare dintre comercianții care acceptă carduri, iar serviciul Call Center (TelVerde: 0 800 800 848) este disponibil în intervalul orar 7:00-22:00.

CEC Bank are o rețea de circa 1.350 de bancomate și aparate multifuncționale. Banca a înlocuit aproximativ 1.100 de bancomate și aparate multifuncționale vechi, cu aparatură de ultimă generație, continuând astfel programul multianual de modernizare a rețelei băncii. Peste peste 80% dintre această rețea este de ultimă generație.

Banca are a treia cea mai extinsă rețea de ATM-uri și MFM-uri din România iar în prezent, această rețea este dotată cu tehnologii noi, tot mai în trend printre consumatori: ecrane touch de mari dimensiuni și tehnologie contactless. 
 
Pentru mai multe informații accesați rețeaua de unități CEC Bank.

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de peste 61,7 miliarde lei, la sfârșitul lui 2022.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și POS, internet banking (CEConline), mobile banking (CEC app) și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online. 

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro

 


Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu