Pot scapa de executarea silita cu ajutorul CSALB?

"Căutând astăzi pe internet să aflu răspunsuri la întrebări puse de anumite persoane care trec sau au trecut prin aceleași probleme cu care mă confrunt și eu acum, am descoperit CSALB.

Am pus deja o întrebare folosind formularul online dar, găsind și adresa dvs. de mail, m-am gândit să vă întreb dacă mai poate fi o negociere în cazul în care deja există de două zile o executare silită sau trebuie mers direct în instanță pentru contestarea ei. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!", intreaba un cititor, la Reclamatiibanci.ro.

Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Da, sfatul meu este sa cereti ajutorul CSALB (intrati pe net, la adresa CSALB.ro sau sunati la numarul scurt 021.94.14) daca aveti o executare silita de care vreti sa scapati.

Spre deosebire de un proces in justitie, solutia de negociere a litigiului cu banca sau IFN-ul prin intermediul CSALB (Centrul de Solutionare Amiabila a Litigiilor Bancare) este mai avantajoasa pentru ca nu va costa nimic si dureaza mult mai putin, maxim 90 de zile.

In urma negocierii litigiului cu banca sau IFN-ul cu ajutorul conciliatorilor CSALB, executarea silita se poate suspenda, in urma unei intelegeri amiabile privind achitarea datoriei.

Vezi aici raspunsul integral

Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici  si te ajutam.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu