Platile cu cardurile de credit emise de Garanti Bank, in crestere cu 24%

Posesorii de Bonus Card și-au folosit cardurile de credit pentru cumpărături în magazine alimentare, benzinării, magazine de îmbrăcăminte, farmacii și pentru achiziționarea de electronice. 66% dintre aceste sume au reprezentat plăți integrale, în timp ce 34% au fost cumpărături în rate fără dobândă.

Posesorii cardurilor de credit Bonus Card emise de Garanti Bank au cheltuit cu 24% mai mult în intervalul iunie-august decât în aceeași perioadă a anului trecut, volumul total al tranzacțiilor urcând la 84,43 milioane lei, de la 68,1 milioane lei în 2013, anunta banca intr-un comunicat.

Peste 55.000 de clienți și-au folosit cardurile de credit pe durata verii, față de 51.000 în 2013. Mai mult, și numărul total de tranzacții a înregistrat o creștere de 16%.

În medie, un client Garanti Bank a efectuat aproximativ 11 tranzacții cu Bonus Card în această perioadă, în valoare totală de circa 1.525 lei.

O treime din plati sunt in rate fara dobanda

Posesorii de Bonus Card și-au folosit cardurile de credit pentru cumpărături în magazine alimentare, benzinării, magazine de îmbrăcăminte, farmacii și pentru achiziționarea de electronice. 66% dintre aceste sume au reprezentat plăți integrale, în timp ce 34% au fost cumpărături în rate fără dobândă.

“Bonus Card continuă să fie unul dintre instrumentele de plată preferate în rândul clienților noștri și ne bucurăm că tot mai mule persoane au un apetit ridicat pentru acest produs bancar complex, menit să le creeze o experiență completă și placută, contribuind totodată la creșterea loialității acestora pentru produsele băncii noastre. Vom continua strategia de dezvoltare a Bonus Card și vom încerca sa le oferim clienților cât mai multe beneficii și avantaje atunci când îl folosesc, oricând și de oriunde ar ave anevoie”, a declarat Emre Unal, Director Carduri Garanti Bank.

Din totalul cumpărăturilor făcute cu Bonus Card în cele trei luni de vară, 9% au fost online. Posesorii de card și-au folosit în acest mod cardurile de credit pentru a plăti facturile de utilități, dar și pentru a cumpăra cosmetice și produse electronice.

În același timp, sumele cele mai mari au fost cheltuite pentru achiziția de electronice, cosmetice și pentru a călători.

Turcia și Marea Britanie au continuat și în această vară să fie destinațiile de vacanță preferate pentru posesorii de Bonus Card, din punct de vedere al volumului de tranzacții efectuate.

Bonus Card este un produs unic în România, fiind unul dintre cele mai complexe instrumente de plată din piață, atât pentru posesorii de card, cât și pentru comercianți.

Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzacție, atât în țară cât și în străinătate, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folosiți ulterior pentru cumpărături gratuite în rețeaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clienții pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în funcție de nevoile personale.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu