Noi servicii la cardurile BRD

In acelasi timp, banca extinde aria de utilizare a celor doua carduri, care vor deveni internationale.

Principalul element de noutate al acestei schimbari consta in oferirea unui pachet de servicii gratuite de asistenta si asigurare pe parcursul calatoriilor efectuate de clienti in tara si in strainatate. In premiera pe piata romaneasca, posesorii cardurilor de credit Visa Classic in lei vor beneficia de asigurarea medicala obligatorie in cazul calatoriilor in strainatate, care acopera cheltuielile medicale de urgenta (tratament, spitalizare, medicamente) rezultate din accidente sau imbolnaviri pe parcursul calatoriilor, de asigurarea in caz de accident pe parcursul deplasarilor, in Romania sau in strainatate, cu mijloace de transport public (avion, tren), de asistenta voiaj (asistenta medicala, transport medical de urgenta, repatriere medicala dupa spitalizare sau tratament).

Cardurile Visa Business destinate companiilor vor dispune, in plus fata de serviciile de asigurare mentionate mai sus, si de asigurare in cazul intarzierii bagajelor sau a cursei aeriene, de asistenta legala in cazul unui accident petrecut pe durata deplasarii in strainatate. Accesul la aceste servicii este posibil prin simpla utilizare a cardului pentru achitarea contravalorii cheltuielilor de calatorie.

Aria de utilizare a acestor carduri a fost extinsa, clientii avand acum posibilitatea de a le folosi in reteaua internationala de bancomate si la comerciantii acceptanti din strainatate. In plus, posesorii acestor tipuri de carduri au acces in strainatate la o serie de servicii de urgenta precum asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea in 48 de ore a cardului pierdut sau furat sau primirea unui avans de numerar in regim de urgenta.

Noua oferta se adreseaza atat clientilor existenti, care acum pot profita de noile servicii solicitand inlocuirea vechiului card, cat si celor care nu poseda un astfel de card, dar doresc sa beneficieze de multitudinea de avantaje care le sunt puse la dispozitie.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu