Se fac inscrieri pentru persoanele care au calificarea de ajutor bucatar si ajutor ospatar

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca aduce organizeaza in perioada 02-20 octombrie, in interalul orar 09.00-16.00, la sediul din str. Valter Maracineanu din Bucuresti, actiunea de inscriere in banca de date pentru persoanele care au calificarea de ajutor bucatar si ajutor ospatar.

Conditiile care trebuie indeplinite sunt urmatoarele: •
Minim 1 an experienta in domeniul hotelier •
Varsta cuprinsa intre 20 si 37 ani •
Constituie avantaj cunoasterea limbii spaniole.

Documente necesare pentru depunerea dosarului:

- Copie B.I. sau C.I. cu valabilitate de min. 6 luni; - Copie pasaport cu valabilitate de min. 6 luni; - Fisa personala (tipizat OMFM); - C.V. in limba romana ( tipizat OMFM); - Copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; - Copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); - certificat de sanatate(conform HGR nr. 850/2002); - Cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); - Declaraþie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate; - Declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia, autentificata la notariat; - Dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala/primar, din care sa rezulte ca solicitantul de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate. - 2 fotografii tip pasaport.

Vor fi acceptate numai dosarele in care se prezinta toate documentele specificate, dosarul depus constituind primul pas in procesul de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate.
NewsChannel.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu