International Leasing a lansat serviciul de leasing mobil

International Leasing – IFN SA a lansat in premiera pe piata de leasing din Romania serviciul de leasing mobil, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Acum, leasingul vine la biroul clientului. International Leasing – IFN a analizat disponibilitatea clientului de servicii financiare. Astfel, se ofera in premiera posibilitatea de a incheia un contract de leasing fara ca deplasarea clientului la sediul firmei de leasing sa fie necesara.

Printr-un singur telefon sau sau pur si simplu prin completarea formularului online « Stabileste o intalnire » din pagina www.leasing-mobil.ro, in cel mai scurt timp, clientul poate avea un consultant International Leasing – IFN la el la birou.

Doritorului i se pune la dispozitie intreg setul de formulare necesare intocmirii dosarului de leasing si asistenta specializata. In cazul aprobarii dosarului de leasing, contractul de leasing se semneaza tot la sediul clientului.

« Conceptul de leasing mobil reprezinta o noutate pe piata de leasing din Romania si are drept scop facilitarea accesului la finantarile in sistem leasing. Au fost facute toate demersurile necesare in vederea inregistrarii conceptului la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Pentru ca ne intelegem clientii am hotarat ca noi sa fim cei care se deplaseaza la biroul lor. Va pot spune ca initiativa noastra fost primita cu entuziasm de clientii International Leasing. Promovarea conceptului este sustinuta de o intensa campanie de comunicare desfasurata pe toate mediile - radio, presa scrisa si in curand TV, atat in Bucuresti cat si in principalele orase din tara » a declarat Toni TATARU, CEO International Leasing – IFN SA.

International Leasing - IFN are o experienta de peste 10 ani pe piata romaneasca de leasing si se afla in topul companiilor independente de leasing din Romania.
Cu o retea de 10 agenti localizati in Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara, International Leasing - IFN finanteaza in sistem de leasing financiar autoturisme, echipamente si utilaje, atat noi cat si second-hand si bunuri imobiliare.

Informatii suplimentare despre activitatea si ofertele International Leasing – IFN puteti obtine accesand site-ul www.leasing.ro si www.leasing.ro/portal.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu