Ink Broker ataca piata asigurarilor de locuinte

“Te asiguram ca suntem langa tine” este sloganul sub care Ink Broker se prezinta noilor sai vecini, carora le expune avantajele incheierii unei polite de asigurare, pentru a fi pregatiti pentru neprevazut.



Campania se adreseaza potentialilor clienti – persoane fizice si are ca obiectiv anuntarea deschiderii a doua noi sedii ale Ink Broker in Drumul Taberei si in Pipera. Comunicarea urmareste prezentarea tuturor categoriilor de servicii pe care le furnizeaza Ink Broker, dar pune accentul pe asigurarea locuintelor, in perspectiva adoptarii, in 2007, a noii legi care va face acest serviciu de asigurare obligatoriu.



Campania se va desfasura in perioada 24 – 30 septembrie 2006 si va fi realizata prin promovare pe outdoor, completata de distributia door-to-door a 100.000 de flyere potentialilor clienti care locuiesc in zonele vizate.



In 2005, piata asigurarilor a depasit pragul de un miliard de euro iar pentru anul 2006 se preconizeaza atingerea pragului de 1,5 miliarde de euro.



Specialistii din domeniu considera ca piata asigurarilor din Romania va continua sa se dezvolte foarte mult in perioada urmatoare, in special avand in vedere perspectiva adoptarii legii asigurarii obligatorii a locuintelor. Acestia estimeaza ca intrarea in vigoare a acestei legi, preconizata pentru a doua jumatate a anului 2007, va genera o crestere a primelor brute subscrise pe piata asigurarilor de locuinte de 100%.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu