ING Bank lanseazã ING Asigurare Locuinþã ºi ING Casco

Usor si comod, cu aceleasi instrumente de lucru - contul curent Cont’ROL si cardul ING atasat - clientii isi pot asigura bunurile printr-o singura vizita la ING Office, avand acces pentru administrarea conturilor proprii in Self’Bank zilnic, de la 7 dimineata pana la ora 23. Contractul de colaborare incheiat de ING Bank cu Generali Asigurari,prin care este creat un pachet complet de servicii, asigura confort si siguranta clientului.





”Este un pas important in extinderea ofertei ING pentru persoane fizice. Avem un partener de incredere, pe Generali Asigurari, unul dintre cei mai importanti asiguratori mondiali, cu care vom continua crearea de oportunitati de asigurare in interesul clientilor nostri. Ambele polite de asigurare se pot achizitiona intr-un singur loc, la ING Office, in 26 de orase. Am creat aceste produse pentru a avea o solutie simpla si eficienta de asigurare a bunurilor clientilor si ale potentialilor clienti. Am cautat formula cea mai convenabila clientului, pastrand aceleasi instrumente de lucru, ramanand consecventi conceptului de confort si siguranta lansat prin ING Office”, a declarat domnul Albert Roggemans, CEO Retail Banking, ING Bank Romania.



Domnul Tudor Moldovan, Directorul General al companiei Generali Asigurari, a adaugat:



”Parteneriatul Generali – ING Bank a fost realizat in vederea implementarii unei solutii moderne de servicii bancare si de asigurari. O colaborare care aduce beneficii atat ambelor parti, cat mai ales clientilor ING Bank. Nu ne vom rezuma doar la aceste produse, in viitor vom integra si alte asigurari potrivite pentru clientii bancii ING. Suntem ferm convinsi ca am inaugurat o premiera in piata romaneasca de asigurari”.



Persoanele care isi deschid un cont curent la ING Office, beneficiaza de produsele nou create, ING Asigurare Locuinta si ING Casco, in cele mai avantajoase conditii:



- Administrare facila a contractelor: prima de asigurare se debiteaza din contul curent Cont’ROL, lunar sau in rate trimestriale. Conturile se pot alimenta in Self’Bank pana la ora 23, iar polita se prelungeste automat;

- Asigurarea locuintei si a bunurilor aflate in ea, chiar daca beneficiarul politei locuieste cu chirie;

- Bonusuri exprimate in reducerea primei de asigurare pentru polita Casco, daca in anii precedenti nu au fost daune;

- Remorcare gratuita a vehiculului avariat si transportul pasagerilor, puse la dispozitie de catre Europ Assistance, partenerul Generali Asigurari;

- Asistenta 24h/7zile pe saptamana prin linia telefonica disponibila pentru urgente. Informatiile pot fi solicitate prin ING My’Line.



Oferta ING Bank pentru persoane fizice cuprinde in prezent: cont curent cu dobanda actualizata la soldul zilei (6,85% pentru un sold de minim 700 RON), produse de asigurare a locuintelor si a autovehiculelor, credite pentru achizitia locuintelor si a terenurilor, credite pentru nevoi personale fara girant/fara avans, linie de credit atasata contului curent, carduri ING VISA si MASTERCARD.


Alte stiri

13 comentarii

Restea Viorel
6 Sep 2007

Care este prima de asigurare anuala in cazul unui imobil ipotecat evaluat la 62.600eur?Mentionez ca sunt posesorul unui credit ipotecar primit de la ING Bank.

mary
11 Sep 2007

cum pot sa devin consultant in asigurari de locuinta? va multumesc!

laura
30 Dec 2007

cum pot incheia asigurari de locuinta si casco mai multor persoane?sau cum pot deveni consultant asigurari?

Mada
2 Jan 2008

cum pot sa devin consultant in asigurari de locuinta? va multumesc!

anti
6 Jan 2008

tarifele ºi cazurile asigurate pentru locuinþe?

andreea
7 Feb 2008

cum pot deveni si eu consultant in asigurari de locuinte?multumesc

POPA GABRIEL-LUCIAN
28 Mar 2008

cum as putea devenii consultant in asigurari de locuinta ? va mltumesc anticipat

Ricardo Luca
17 Jan 2009

As vrea sa pot incheia si eu asigurari pentru locuinte, ca part time job.ma puteti ajuta?multumesc

doru sichitiu
28 May 2009

cum si unde ne adresam pentru a deveni ageti si consultanti in asgurari la ing si generali multumesc.

beni
9 Jan 2010

care este creditul acordat pentru locuinte la un venit de 2500 format din salar, pensie si indemnizatie si pe ce perioada?

ASIGURACASA.RO
18 Jul 2010

Daca tot a devenit obligatorie sa ne informam mai bine pe www.asiguracasa.ro (<a href=http://www.asiguracasa.ro>asigurari locuinte</a>), aici gasiti tarife comparate de la mai multi asiguratori si informatii cu privire la riscurile ce sunt acoperite de politele de asigurari existente.

ASIGURACASA.RO
20 Jul 2010

Daca tot a devenit obligatorie sa ne informam mai bine pe www.asiguracasa.ro (<a href=http://www.asiguracasa.ro>asigurari locuinte</a>), aici gasiti tarife comparate de la mai multi asiguratori si informatii cu privire la riscurile ce sunt acoperite de politele de asigurari existente.

asiguraridelocuinte.com
31 Mar 2012

Daca tot a devenit obligatorie sa ne informam mai bine pe www.asiguraridelocuinte.com (<a href=http://www. asiguraridelocuinte.com >asigurari locuinte</a>), aici gasiti tarife comparate de la mai multi asiguratori si informatii cu privire la riscurile ce sunt acoperite de politele de asigurari existente.

Posteaza un comentariu