Garanti Leasing lansează Auto Rapid, un nou tip de finantare de pana la 50.000 euro

Garanti Leasing, parte din grupul Garanti România, anunta lansarea unui nou produs de finantare in leasing a autovehiculelor, denumit Auto Rapid, ale carui caracteristici sunt timpul scurt de aprobare si analiza a dosarului, in mai putin de doua ore, documentatie redusa si avans mic.

Auto Rapid este un nou tip de finanțare pentru companii și persoane fizice autorizate, precizeaza compania de leasing intr-un comunicat. Clienții pot accesa până la 50.000 de euro pentru a achiziționa în leasing autovehicule, vehicule comerciale și motostivuitoare.

Cu Auto Rapid, clienții Garanti Leasing vor beneficia de aprobare rapidă (analiza dosarului se face în mai puțin de 2 ore, iar contractul poate fi semnat în 24 de ore), condiții relaxate de finanțare, documentație redusă și avans mic.

Lansarea acestui nou produs face parte din strategia noastră din acest an de creștere a cotei de piață pe segmentul auto, care ne așteptăm să se dezvolte într-un ritm rapid. Totodată, ne propunem să ajungem cu această nouă finanțare în toate orașele unde Garanti este prezent. În 2015 ne vom concentra în continuare pe îmbunătățirea ofertei noastre și să ne deservim toți clienții cu produse și servicii de leasing adaptate nevoilor specifice ale fiecăruia”, a declarat Okan Yurtsever (foto), General Manager Garanti Leasing.

Distribuția de active noi finanțate de Garanti Leasing în 2014, a fost: vehicule (54%), echipamente (32%) și imobiliare (14%). Compania a înregistrat la finalul anului trecut un profit net de 11,1 milioane lei, se mai arata in comunicat.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu