Garanti Leasing imprumuta 7,5 mil. euro de la Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) pentru creditarea IMM-urilor

ÃŽn prezent, 99% dintre clienții Garanti Leasing sunt companii din toate domeniile de piață cu potential de crestere, precum transporturi, logistică, sectorul medical, agricultură, construcții, industria grea etc.

 

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, anunta ca a semnat un acord de împrumut pentru suma de 7,5 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB). Facilitatea a fost acordată pe o perioadă de 5 ani și va fi folosită pentru a sprijini activitățile Garanti Leasing, care astfel își va diversifica sursele de finanțare pentru creditarea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri).

În prezent, 99% dintre clienții Garanti Leasing sunt companii din toate domeniile de piață cu potential de crestere, precum transporturi, logistică, sectorul medical, agricultură, construcții, industria grea etc.

“În urmă cu trei ani am început să ne concentrăm mai degrabă pe segmentele corporate și IMM, venind în întâmpinarea nevoilor financiare ale clienților noștri. Companiile mici și mijlocii reprezintă o prioritate pentru economia românească și au nevoie de surse diversificate de finanțare pentru a-și crește afacerile. Prin urmare, ne bucurăm să demarăm acest parteneriat, care este menit să îmbunătățească accesul la finanțare al intreprinderilor mici și mijlocii, ceea ce va stimula și dezvoltarea economiei locale”, a declarat Okan Yurtsever, General Manager, Garanti Leasing.


Vezi detalii pe Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu