Garanti Bank a atras 300 de milioane lei printr-o emisiune de obligatiuni negarantate in lei

 

Garanti Bank anunta ca a atras 300 milioane de lei printr-o emisiune de obligațiuni negarantate în lei, deschisă în data de 26 mai și închisă anticipat pe 27 mai, datorită subscrierii integrale.

 

Banca precizeaza ca urmează să depună documentația necesară în vederea admiterii în cel mai scurt timp la tranzacționare a obligațiunilor pe piața reglementată la vedere, administrată de Bursa de Valori București.

Valoarea nominală totală a obligațiunilor oferite a fost de 230 milioane de lei, cu posibilitatea creșterii la maxim 300 de milioane de lei. Obligațiunile emise au o rată anuală a dobânzii de 5,47%, cu scadență în 2019. Având în vedere că în cea de-a doua zi de la lansarea emisiunii de obligațiuni nivelul subscrierilor a depășit nivelul maxim anunțat, oferta a fost închisă anticipat în data de 27 mai.

Vânzarea obligațiunilor a fost intermediată cu succes de către BRD – Groupe Societe Generale.

“Suprasubscrierea la această emisiune de obligațiuni demonstrează interesul crescut și încrederea investitorilor în Garanti Bank și potențialul nostru de dezvoltare. Ne bucură succesul acestei tranzacții, deoarece ne oferă o serie de beneficii, precum diversificarea surselor de finanțare și stimularea creditării clienților noștri”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Grup Garanti România.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu