Finansbank distribuie asigurari de sanatate Aviva

Finansbank si AVIVA Asigurari de Viata anunta semnarea unui parteneriat strategic de tip bancassurance. Prin aceasta alianta, cei doi parteneri isi propun consolidarea pozitiilor pe piata financiar-bancara romaneasca si orientarea catre alte piete tinta, se arata intr-un comunicat de presa al Finansbank.

Primul produs lansat in cadrul parteneriatului este o asigurare de sanatate in sistem privat -VIVACE, Finansbank devenind astfel prima banca din Romania care distribuie asigurari de acest tip. Furnizorul serviciilor medicale este Medicover, lider pe piata de profil din Romania. Prin VIVACE, Finansbank isi mareste paleta de servicii destinate persoanelor fizice.

VIVACE este o asigurare de sanatate prin care asiguratii beneficiaza de servicii medicale in ambulator si de spitalizare la standarde superioare in caz de accident sau de imbolnavire.

VIVACE inseamna servicii medicale de calitate. Te trimite in ambulator pentru diagnosticare, are grija ca in spital sa beneficiezi de ingrijire speciala in rezerve confortabile si te ajuta sa te refaci complet dupa spitalizare.

Principalele avantaje competitive ale sigurarii de sanatate VIVACE oferita de Finansbank :
• Fara teste preliminare – clientul este acoperit chiar din momentul achizitiei pachetului VIVACE, nefiind necesara o evaluare medicala prealabila
• Fara griji – fiecarui asigurat i se aloca un manager de caz, un medic, care coordoneaza intreaga ingrijire medicala inainte, in timpul si dupa spitalizare.
• Cele mai bune servicii medicale – prin partenerul Medicover asiguratul are acces la cei mai buni specialisti din domeniul medical si cel mai performant laborator de analize din Romania
• Hotline medical non-stop – asiguratul are permanent la dispozitie o linie de telefon pentru orice situatie in care este nevoie de sfatul unui medic
• Fara cheltuieli neprevazute – VIVACE te protejeaza impotriva cheltuielilor suplimentare generate de spitalizare in caz de imbolnavire sau accident
• Pret unic, indiferent de varsta, sexul sau ocupatia persoanei asigurate
• Supravegherea sarcinii - Femeile care isi propun sa devina mame, beneficiaza, in limita planului de beneficii ales, de controalele si investigatiile necesare pe perioada celor 9 luni, nastere in rezerve private si asistenta medicala pentru nou-nascut pe o perioada de 15 zile.

VIVACE este oferit in patru pachete personalizate oferind clientilor optiunea de a alege programul specific adaptat nevoilor lor: Vivace Esential, Vivace Plus, Vivace Extra, Vivace Premium.

Referitor la lansarea produsului Vivace, Dl Tamer Ozatakul, Presedinte Finansbank (Romania) SA a declarat:
“Vivace este primul produs al parteneriatului dintre Finansbank si AVIVA in Romania, inscriidu-se in seria proiectelor de succes dezvoltate de cele doua companii la nivel international, precum pe piata din Turcia. Prin Vivace si orientarea spre alte produse de asigurari, Finansbank isi propune sa devina un competitor important pe piata produselor bancassurance in Romania, piata cu un potential semnificativ de crestere in viitor”.


„Parteneriatul pe care l-am incheiat cu Finansbank este un pas important care consolideaza business-ul nostru pe partea de bancassurance. Sunt convins ca Vivace va avea un debut foarte bun pentru ca romanii au nevoie de servicii medicale de calitate, iar partenerul nostru, Medicover si serviciile pe care le ofera raspund cel mai bine standardelor pe care le solicita piata. Oferta noastra comuna se va dezvolta si in viitor raspunzand cat mai bine cerintelor pietei”, a declarat Directorul General desemnat al Aviva Romania, domnul Shah Rouf.

Finansbank (Romania) S.A. este activa pe piata romaneasca din februarie 2000. In calitate de institutie financiara universala, deserveste toate segmentele economice cu o gama variata de produse si servicii, cum ar fi credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finantarea capitalului de lucru, finantarea de proiecte si a comertului international.

Ca parte a Grupului Fiba Servicii Financiare, Finansbank (Romania) S.A. beneficiaza de vasta experienta si know-how din partea principalului sau actionar, Finansbank AS, in ceea ce priveste economiile de piata aflate in curs de dezvoltare.
Finansbank (Romania) S.A. intentioneaza sa isi mareasca cota de piata in Romania, oferind noi produse personalizate clientilor sai, precum si prin deschiderea de noi sucursale.
Pentru detalii suplimentare: www.finansbank.ro

Aviva Asigurari de Viata este, dupa 6 ani de operatiuni in Romania, unul dintre principalii jucatori pe piata asigurarilor, avand agentii si centre de dezvoltare in 19 orase. Peste 400.000 de romani au deja o asigurare de la Aviva, preocuparea cheie a companiei fiind oferirea unor servicii la standarde de calitate similare celor din tarile occidentale.
Dupa prima jumatate a anului 2006, Aviva se situeaza pe locul 5 in topul asiguratorilor de viata cu o cota de piata de 5.48%. Pana la sfarsitul anului 2006 compania si-a propus o crestere a cotei de piata si o pozitionare cat mai buna in ierarhia asiguratorilor de viata. Pentru detalii suplimentare: www.aviva.ro


Medicover este o companie internationala de asistenta medicala privata care activeaza pe piata romaneasca de 10 ani. Medicover ofera asistenta medicala completa la un nivel profesionist la peste 1000 de companii importante, protejand astfel sanatatea a mai mult de 42.000 de abonati. Medicover si-a dobandit statutul de lider pe piata serviciilor medicale din Romania prin calitatea serviciilor medicale oferite si printr-o maniera unica de management a starii de sanatate a abonatilor sai prin medicul personal. Pentru detalii suplimentare:: www.medicover.ro

Ghiseul Bancar

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu