BT a emis in premiera obligatiuni convertibile

Valoarea totala a emisiunii de obligatiuni convertibile subordonate a fost de 25 mil. USD, respectiv 2,500 obligatiuni cu valoarea nominala de 10,000 USD.



Pe parcursul procesului de emisiune au fost subscrise 2,410 obligatiuni din totalul de 2,500, oferite spre vanzare, in valoare totala de 24.1 mil. USD.



Dintre cele 2,410 obligatiuni, un numar de 2,000 au fost subscrise de catre International Finance Corporation (IFC). IFC este o companie membra a Grupului Bancii Mondiale, fiind unul dintre sustinatorii oportunitatilor de afaceri din intreaga lume.



Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania, afirma: “Prin emiterea obligatiunilor convertibile am realizat o tranzactie unicat pe piata din Romania. De asemenea, cu aceasta ocazie, consolidam parteneriatul nostru cu International Finance Corporation, dar si cu ceilalti care au subscris. Ne bucuram ca avem un astfel de suport in ceea ce priveste strategia noastra de dezvoltare, impreuna cu care am dus la indeplinire unul dintre cele mai importante proiecte BT din acest an“.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu